Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Aftrap Fortenseizoen op Werk aan het Spoel

za 16 april @ 08:00 - ma 18 april @ 21:00

Werk aan het Spoel, LekArt en Caatje aan de Lek starten samen het Fortenseizoen tijdens het Paasweekend. Het zijn de eerste activiteiten van een seizoen vol gezamenlijke evenementen van de medegebruikers op Werk aan het Spoel. Tijdens het Paasweekend op zaterdag 16, zondag 17 en maandag 18 april is er van alles te doen.

Zaterdag 16 april om 14.00 uur geeft Lisette le Blanc, kunsthistorica, een lezing over Land Art, de natuur als inspiratiebron. Werk aan het Spoel met zijn rijke geschiedenis is een bijzondere plek in het landschap. De landschapsarchitect Ronald Rietveld en kunstenaar Erick de Lyon namen in 2007 dit landschap als uitgangspunt met als resultaat een vorm van land art in harmonie met de geschiedenis van dit bolwerk. Lisette Le Blanc geeft in haar lezing nog meer voorbeelden van bekende Land Art waarbij de natuur als beelden middel wordt gebruikt. Aansluitend is er om 15:00 uur een rondleiding over het fortenterrein met de gidsen van Werk aan het Spoel.
Entree € 7 (lezing + rondleiding). Aanmelden via: rondleidingen@werkaanhetspoel.nl

Bij Caatje geniet je beide Paasdagen van een smakelijke lunch met een Paastintje. Eieren zoeken bij Caatje, het is inmiddels een traditie! Het Paashaasje heeft 8 gouden eieren verstopt op fort Werk aan het Spoel. Weet jij ze te vinden? 1e en 2e Paasdag tussen 11.00 en 15.00 uur.

Op zondagavond kun je terecht voor een uitgebreid diner met een nieuw menu van Chef’s Choice.
Kies je liever voor een snelle hap dan zijn de gerechten van Caatje’s Klassiekers niet te versmaden.

Reserveren voor lunch en diner is aan te raden, via info@caatjeaandelek.nl

 

Gegevens

Begin:
za 16 april @ 08:00
Einde:
ma 18 april @ 21:00
Evenement Categorieën:
,

Locatie

Werk aan het Spoel
Goilberdingerdijk 40
Culemborg,
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie