Laden Evenementen

« Alle Evenementen

An Evening at the Factory: Danielle Lemaire NIEUWE DATUM VOLGT

do 16 december @ 20:00 - 21:30

De artist meetup van de Gelderlandfabriek:
Elke maand betreden 1 of 2 kunstenaars de zeepkist van the Factory: een avond voor en door vreemde eenden, de zwarte schapen, de haantjes de voorsten en de odd ones out. Je weet nooit precies wat je krijgt, maar dive in en laat je inspireren, verwarren, verrassen of ontregelen. Dit keer komt Danielle Lemaire voor ons optreden!

De titel van deze nieuwe performance van Danielle Lemaire is ‘The winterman is strong, grabs all that she needs, steps on human beings’. Dit is ook de titel van één van haar allereerste nummers, toen ze net begon, rond 1997. Toepasselijk om op terug te grijpen, nu we in zo’n sneltreintijd zitten waarin hele vulkanen en aardbevingen en zondvloeden en ziektes over ons worden uitgestort.

Danielle Lemaire maakt tekeningen, schilderijen, foto’s, films, geluidswerken en installaties. De laatste jaren maakt ze vooral tekeningen met een verhalend en spiritueel karakter, die in verschillende contexten worden gepresenteerd. Ze heeft ook een eigen platenlabel, ‘Inner Landscapes’. In elk medium ontstaat haar werk op een geconcentreerde, gevoelige en organische manier, met een gelaagde kwaliteit.

Gegevens

Datum:
do 16 december
Tijd:
20:00 - 21:30
Evenement Categorie:
https://www.degelderlandfabriek.nl/agenda/archief/danielle-lemaire/

Organisator

de Gelderlandfabriek

Locatie

de Gelderlandfabriek
Stationsweg 7
Culemborg,
+ Google Maps
Telefoon:
0345-227 227
Bekijk de site van Locatie