Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Baby Killed The Roses | support: The Deaf Dollars – OnStage

za 10 december 2022 @ 20:00 - 23:00

Baby Killed The Roses

Een nieuwe naam aan het Nederlandse hardrock front.
Oude bekenden, nieuwe songs, een nieuw album, een nieuw avontuur…

Wat avonturen betreft hebben de mannen van “Baby Killed The Roses” de afgelopen tien jaar al het een en ander aan wapenfeiten op hun naam gezet.

Van tal van voorprogramma’s in Muziekcentrum De Bosuil, tot 2x Bospop Festival, 4 full length albums op rij, shows op Zwarte Cross, Nirwana Tuinfeest, ParkCity Live, een tour als special guest van DeWolff en lovende kritieken in de (inter-) nationale pers, en dat allemaal onder de naam BYT (aka BloYaTop).
De switch naar de nieuwe naam lag voor de hand toen de band de handen ineen sloeg met producer Mario Goossens (Triggerfinger) en de keuze werd gemaakt om terug te keren naar de roots van de rockmuziek, met als gevolg een week lang live en analoog opnemen in de spiksplinternieuwe maar nu al legendarische Trypoul Recording Studio’s in Noord-Brabant. Een en ander resulteerde in een moddervet klinkend nieuw album waarvan de band hun fans en vrienden binnenkort live gaat laten smullen.
Release van singles en album gaat in de loop van 2022 plaatsvinden.

Eric Fox (AVALON – SOYLENT GREEN – BYT) – Bass & lead vocal

Mark Vergoossen (DOGMAN – PARRIS – HARRIS – BYT) – guitars

Paul Heuts (ONE – BYT) – drums & backing vocals

The Deaf Dollars

The Deaf Dollars betekend ‘ Doof voor geld ‘ en liefde voor de kunst van muziek op nr1.

Deze rockband is uitgevonden door 3 vrienden voor het leven, Pascal, Thai-Ming en Erik, die na een lange zoektocht eindelijk hun koffers vol muzikale ervaringen kunnen gebruiken om vol gas hun muzikale capaciteiten tot het maximale te pushen.Communicatie met publiek, fans, passie en liefde voor de kunst van muziek maken zijn de ingrediënten om The Deaf Dollars de wereld in te lanceren.

Rock gecombineerd met vet strakke top-lines, beïnvloed door de sound van de 80’s zorgt ervoor dat The Deaf Dollars laten zien waar ze voor staan. Met legendarische artiesten als Prince, David Bowie, Queen and Lenny Kravitz als hun muzikale helden, zul je worden meegetrokken in een wervelende live performance en The Deaf Dollars beloven je dat je dit niet zult vergeten,…
Yep, Rock met de hoofdletter R!

Gegevens

Datum:
za 10 december 2022
Tijd:
20:00 - 23:00
Evenement Categorie:
Site:
https://www.degelderlandfabriek.nl/agenda/archief/baby-killed-the-roses/

Organisator

de Gelderlandfabriek

Locatie

de Gelderlandfabriek
Stationsweg 7
Culemborg,
+ Google Maps
Telefoon
0345-227 227
Bekijk de site van Locatie