Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Claudia de Breij: Hier ben ik

di 26 oktober 2021 @ 20:30

We zijn trots en verheugd om te mogen zeggen dat Claudia de Breij haar voorstelling Hier Ben Ik vanavond komt inspelen in De Fransche School.
Ze maakte de voorstelling over revuester Heintje Davids voor (en in samenwerking met) Koninklijk Theater Carré. Aan de hand van het meeslepende levensverhaal van Heintje Davids zingt, danst en vertelt Claudia over een klein meisje dat van haar vader te horen krijgt dat ze ‘te dik en te lelijk’ voor het toneel is. Later, toen ze dat podium al heel lang had veroverd, waren er mensen die besloten dat mensen als Heintje te Joods waren om er te mogen zijn. Maar wie haar ook tegenhield, wat er ook gebeurde: Heintje wás er, en ze kwam ook altijd weer terug. Hier ben ik is een vrolijke voorstelling voor iedereen, over een droom en het recht er te mogen zijn, wie je ook bent.

Het decor van Carré past er natuurlijk nét niet in bij ons, maar deze inspeelvoorstelling is wel in volledige bezetting, dus Claudia speelt deze avond samen met de muzikanten Michelle Samba en Abdelhadi Baaddi.

Gegevens

Datum:
di 26 oktober 2021
Tijd:
20:30
Evenement Categorieën:
,

Locatie

Theater De Fransche School
Havendijk 1
Culemborg,
Telefoon:
0345 521 546
Bekijk de site van Locatie