Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

De Lyrics McCartney – concertlezing

zo 27 maart @ 15:30

Peter Elbertse, als groot Paul McCartney fan, duikt met Barend Lapperre in het uitgebreide oeuvre van McCartney. Samen brengen ze bekende, maar ook verrassende onbekende songs van deze levende legende. Voor de achtergronden van de songs worden bijbehorende teksten uit de biografie ‘Lyrics’ voorgelezen door Ad Elbertse.
‘De songs brengen herinneringen boven aan het ontstaan van de liedjes, maar ook aan belangrijke gebeurtenissen in die tijd. […] Door de omvang en gedetailleerdheid komt De Lyrics het dichtst in de buurt van een autobiografie van een Beatle.’ OOR ‘

In dit fenomenale boek brengt Paul McCartney zijn leven en werk tot leven door de lens van 145 songteksten uit alle fases van zijn carrière. Van zijn allereerste composities en zijn legendarische decennium bij The Beatles, tot Paul McCartney and Wings, zijn soloplaten en het heden. Paul deelt definitieve versies van al zijn teksten, beschrijft de omstandigheden waaronder ze geschreven zijn en de mensen en plekken die ter inspiratie dienden.

Tickets: www.theateraandeslag.nl/reserveringsformulier

Gegevens

Datum:
zo 27 maart
Tijd:
15:30
Evenement Categorieën:
,

Locatie

Theater aan de Slag
Herenstraat 20
Culemborg,
Telefoon:
0345-515 309 of 06 - 1887 2847
Bekijk de site van Locatie