Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Dirk Scheele | Muziek maken met Dirk Scheele 2-7 jr

zo 30 januari 2022 @ 15:00 - 16:30

|Terugkerend Evenement (Bekijk alle)

One event on zo 30 januari 2022 at 15:00

Nationaal Theater Weekend €10,-! *

Alles maakt geluid, probeer het maar uit.

De YouTube sensatie komt naar de theaters! In deze voorstelling duiken we samen met Dirk in de wereld van muziek. Op een speelse manier leert Dirk je van alles over instrumenten als de gitaar, drums en de piano. Ook laat Dirk je kennis maken met exotische instrumenten in sprankelende, wereldse liedjes. Dirk tovert zelfs eenvoudige voorwerpen om tot nieuwe muziekinstrumenten! Denk aan een kartonnen kokertje om in te zingen, een doos om op te trommelen en de coole rits van je vest om mee te ritsen. Daarnaast gaan we lekker jammen op een pan en een emmer en krijgen we bezoek van een aantal muzikale dierenvriendjes. Tot slot vraagt Dirk een paar waaghalzen uit het publiek om samen met hem op het podium een heuse rockband te vormen. In deze voorstelling komen veel van Dirk’s leukste en bekendste liedjes voorbij dus pak je dansschoenen en instrumentjes maar uit de kast: we gaan muziek maken met Dirk Scheele!

Dirk Scheele

Dirk Scheele is al jarenlang een dominante speler in de kindermuziekindustrie en schrijft en speelt al meer dan 25 jaar zijn eigen kinderliedjes. Hij begon zijn muzikale carrière als muziektherapeut voor kinderen met een beperking. De liedjes sloegen aan, ook buiten zijn werk. Dirk is immens populair onder de jonge doelgroep van 2-7 jaar. Kinderen kennen Dirk uit het theater, waar hij wekelijks gemiddeld 3x optreedt. Ook is hij bekend van Nickelodeon en YouTube met zijn populaire series. Op YouTube krijgen zijn video’s maandelijks 1,5 miljoen weergaven en telt zijn kanaal 55.000 abonnees. Onlangs heeft Dirk een koninklijke onderscheiding ontvangen voor zijn tomeloze inzet voor het welzijn van kinderen via muziek.

* Van 28 t/m 30 januari vindt het Nationaal Theaterweekend (NTW) plaats. Drie dagen bomvol theater, op meer dan 200 locaties in Nederland, met het Nationaal Theaterweekend vieren we theater! In dit weekend kan iedereen voor slechts €10 per voorstelling naar het theater. Door de vele deelnemende podia, kan iedereen laagdrempelig én dichtbij naar het theater. Ga zitten en laat je verrassen door toneel, muziek, dans, opera, cabaret, musical, jeugdtheater en nog veel meer. Het Nationaal Theaterweekend is voor iedereen.

Gegevens

Datum:
zo 30 januari 2022
Tijd:
15:00 - 16:30
Evenement Categorieën:
, ,
Evenement Tags:
, , , , , , , , , , , , ,
http://bit.ly/dfs-dirkscheele

Locatie

Theater De Fransche School
Havendijk 1
Culemborg,
Telefoon:
0345 521 546
Bekijk de site van Locatie