Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Open dag HAAKS ruimte voor kunst

za 13 mei @ 14:00 - 17:00

HAAKS gooit haar deuren open voor iedereen! HAAKS is een culturele broedplaats op industrieterrein Pavijen in Culemborg met ateliers en werkplekken voor creatieve ondernemers en kunstenaars. Het gebouw waar ooit een tricotfabriek en een meubelfabriek gehuisvest was, biedt nu onderdak aan beeldend kunstenaars en creatieve bedrijven die hier een inspirerende werkplek gevonden hebben waaronder:  Arjan Middelkoop, Kim Verschoor, Anneke van der Straaten, Ellen van Vollenhoven, Peter Steutel, Dirk Rentmeester, Jopie Biesters, Anne van der Weg, Susanne Binnekade, De Vrijstad Drukker, Studio LEK,.

HAAKS wil beeldende kunst toegankelijker te maken voor een breed publiek. Als culturele broed- en ontmoetingsplaats voor de stad en de regio verbindt HAAKS kunstenaars en ontwerpers met elkaar en met een breder publiek door het aanbod van kunsteducatie, expositieruimte en kleinschalige culturele bijeenkomsten.

Vanmiddag is er een feestelijke open dag en iedereen is welkom om HAAKS te bezoeken. Er is een programma met activiteiten voor alle leeftijden. Kom langs tussen 14.00 en 17.00 uur en ontdek en ervaar de mogelijkheden van HAAKS.

Gegevens

Datum:
za 13 mei
Tijd:
14:00 - 17:00
Evenement Categorieën:
,

Locatie

HAAKS
Parallelweg West 35a
Culemborg,
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie