Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

FILM – She Said | 12+

do 22 december 2022 @ 20:15 - 22:45

|Terugkerend Evenement (Bekijk alle)

Eén evenement op di 27 december 2022 om 20:15

Twee journalisten van de New York Times (Megan Twohey en Jodi Kantor) publiceerden samen een van de belangrijkste verhalen van een generatie over seksueel misbruik in Hollywood.

Een verhaal dat een decennialange stilte doorbrak over seksueel misbruik in Hollywood en de Amerikaanse cultuur voorgoed veranderd heeft. She Said is een getuigenis van de impact van onderzoeksjournalistiek. De film volgt journalisten en redacteurs die koste wat kost de waarheid boven tafel willen krijgen, maar belicht ook de moed van slachtoffers en getuigen die hun verhaal doen om een dader van structureel misbruik tegen te houden. De toewijding en vastberadenheid van deze mensen heeft het gesprek in het hele land doen oplaaien, was mede verantwoordelijk voor de opkomst van de #MeToo-beweging en heeft ervoor gezorgd dat er afgerekend werd met het systeem dat dit misbruik in stand hield.
De twee keer voor een Oscar®-genomineerde Carey Mulligan (Promising Young Woman, An Education) en Zoe Kazan (miniserie The Plot Against America, The Big Sick) spelen de rol van Megan Twohey en Jodi Kantor.

Gegevens

Datum:
do 22 december 2022
Tijd:
20:15 - 22:45
Evenement Categorieën:
,
Evenement Tags:
, , , , , , , , , , , ,

Organisator

Theater De Fransche School
Telefoon
0345 - 521546
E-mail
kassa@theaterdefranscheschool.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Theater De Fransche School
Havendijk 1
Culemborg,
Telefoon
0345 521 546
Bekijk de site van Locatie