Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Films JULI in De Fransche School

di 9 juli @ 00:01

FILMS JULI 2024

❤️ Word hartsvriend en krijg €2,50 korting op je filmkaartje!
Tot gauw in jouw theater!
> www.theaterdefranscheschool.nl/film

Alle films starten om 20:15

VR 12 EN ZA 20 JULI: THE DEAD DON’T HURT | 12+
The Dead Don’t Hurt schetst een portret van een gepassioneerde vrouw die vastbesloten is voor zichzelf op te komen in een wereld gedomineerd door meedogenloze mannen.
Vicky Krieps zet een ijzersterke vertolking neer in deze feministische western geregisseerd en geschreven door Viggo Mortensen.

ZA 13, VR 19 EN ZO 28 JULI (TEVENS ZOMER LADIES NIGHT):  DE MOOISTE DAG | 9+
Een absolute sterrencast met onder andere Katja Schuurman, Isa Hoes, Edwin Jonker, Hajo Bruins en Frank Lammers in een verhaal vol vriendschap, drama, geheimen en romantiek in het prachtige Marokko. Van de makers van heerlijke feelgoodfilms als Just Say Yes En F*ck De Liefde!

ZO 14 EN VRIJ 26 JULI: EZRA  | 12+
Wanneer stand-upcomedian Max geconfronteerd wordt met een belangrijke beslissing over de toekomst van zijn autistische zoon Ezra, besluit hij hem mee op roadtrip te nemen van New York naar Los Angeles.

ZO 21 JULI: ROSALIE  | 12+
In een kleine Franse gemeenschap in 1870 staat Rosalie op het punt te trouwen met Abel, een café-eigenaar die diep in de schulden zit. Rosalie is een jonge vrouw met een geheim dat haar leven overschaduwt; ze is geboren met een extreme vorm van lichaamsbeharing. Haar vader heeft om haar huwelijkskansen te vergroten een aanzienlijke bruidsschat gespaard. Abel, eigenaar van een café bij een fabriek, trouwt met Rosalie zonder kennis van haar geheim, aangetrokken door de belofte van financiële verlichting van zijn schulden. In hun huwelijksnacht schrikt hij van haar uiterlijk en wijst haar af.

ZA 27 JULI: THE MARSH KINGS DAUGHTER | 16+
Helena groeit op met haar vader en moeder in de moerassen van Michigan, ver afgezonderd van de rest van de wereld. Haar excentrieke vader, die Helena’s moeder ontvoerde en bekend staat als ‘The Marsh King’, leert Helena jagen en overleven in de wildernis, totdat haar moeder een manier vindt om met haar te vluchten en haar vader wordt opgepakt. Twintig jaar later heeft Helena haar verleden achter zich gelaten en een gezin opgebouwd. Maar wanneer haar vader uit de gevangenis ontsnapt, komt haar verleden aan het licht en heeft The Marsh King het op haar en haar dochtertje gemunt.

Tot gauw in jouw theater!
> www.theaterdefranscheschool.nl/film

Gegevens

Datum:
di 9 juli
Tijd:
00:01
Evenement Categorieën:
, ,
Evenement Tags:
, , , , , , , , , , , ,

Organisator

Theater De Fransche School
Telefoon
0345 - 521546
E-mail
kassa@theaterdefranscheschool.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Theater De Fransche School
Havendijk 1
Culemborg,
Telefoon
0345 521 546
Bekijk de site van Locatie