Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Fransche Zomer – Ellen ten Damme | Klatergoud en Schone Schijn

vr 26 augustus 2022 @ 20:30 - 22:30

Fransche Zomer aan het Spoel: wegens succes herhaald! We zijn supertrots dat we Ellen ten Damme en haar band mogen verwelkomen in ons mooie amfitheater.
Ellen speelt ‘Klatergoud en Schone Schijn’. Ze droomt weg in frivole vergankelijkheid en houdt hof, een performance in het verlengde van haar succes-shows PARIS-BERLIN en CASABLANCA. Nederlands meest veelzijdige zangeres presenteert een tragédie lyrique die verder dan ooit terug in de tijd gaat en toch helemaal van nu is. We mogen weer en willen nog meer en iedereen weet zich het middelpunt van zijn eigen entourage, als een rockster in Versailles. Klatergoud blinkt op sociale media en de schone schijn is oogverblindend. Achter de façade  observeert de troubadour de crinoline van de keizerin en leidt de dans alsof de morgen nooit komt.
Samen met haar band nodigt Ellen ten Damme u uit om toe te treden tot haar hofhouding. Haar nieuwe show is een meertalig bal demasqué vol verrassende en herkenbare songs waar de scabreuze excessen net zo opzwepend zijn als de schaduwzijdes meeslepend.
Fransche Zomer aan het Spoel is een samenwerking tussen Werk aan het Spoel, De Fransche School en Caatje aan de Lek, ondersteund door Cultuurfonds Culemborg (waarvoor onze dank). Natuurlijk hopen we op een langdurige samenwerking van mooi zomertheater aan het Spoel, dus we zijn zo mogelijk extra blij met elk verkocht ticket als blijk dat jullie ons enthousiasme delen. Mooie zomer gewenst!

Tickets voor de locatie Werk aan het Spoel worden niet retour genomen of geruild. Met het vertrouwen op jullie begrip. 

Gegevens

Datum:
vr 26 augustus 2022
Tijd:
20:30 - 22:30
Evenement Categorieën:
,
Evenement Tags:
, , , , , , , , , , , ,

Organisator

Theater De Fransche School
Telefoon
0345 - 521546
E-mail
kassa@theaterdefranscheschool.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Werk aan het Spoel
Goilberdingerdijk 40
Culemborg,
Bekijk de site van Locatie