Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Freek de Jonge | Kom verder!

vr 26 november @ 20:00

Een avond met Freek de Jonge. Hij presenteert zijn boek: Kom verder! Dus doe dat vooral en voel je welkom bij deze bijzondere avond.
Inmiddels is die boekpresentatie alweer uitgegroeid tot een op zichzelf staande performance waarbij Kom Verder! centraal staat met hier en daar een grappige zijsprong. Vóór het slotlied is er gelegenheid tot het stellen van vragen waarbij de improvisatie hoogtij viert en lering en vermaak hand in hand gaan.
Van Freek de Jonge verscheen drie jaar geleden al deel 2 van zijn Memoires onder de titel Reikhalzend Verlangen. De afgelopen anderhalf jaar heeft hij gewerkt aan deel 1: Kom Verder. Het boek verschijnt half oktober. Het verhaal vertrekt van 1900, als zijn grootvader op het Zeeuwse eiland Duiveland een roeping krijgt en strekt tot 1951, wanneer zijn vader in Zaandam beroepen wordt tot dominee.

Het beschrijft de ‘coming of age’ van zijn vader. In het boek presenteert Freek de Jonge met verbeeldingskracht het leven van zijn ouders en grootouders, een verhaal dat ons een voorbije wereld binnentrekt waarin het geloof intens wordt bevraagd en beleefd.
Kom Verder!

Gegevens

Datum:
vr 26 november
Tijd:
20:00
Evenement Categorie:

Locatie

Theater De Fransche School
Havendijk 1
Culemborg,
Telefoon:
0345 521 546
Bekijk de site van Locatie