Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Galerie Brandstof: ‘Verborgen schatten’ Anton Heyboer

za 8 juni - zo 7 juli

Galerie Brandstof presenteert: ‘Verborgen schatten’ – Een tentoonstelling met kunstwerken van Anton Heyboer. De expositie wordt feestelijk geopend door wethouder Shalandra Hitipeuw op zaterdag 8 juni om 15.00 uur. Kunstverzamelaar Jorrit van Bavel geeft tevens een kleine inleiding in het werk van Heyboer.

Galerie Brandstof is verheugd om de nieuwe tentoonstelling ‘Verborgen schatten’ aan te kondigen, een presentatie van het werk van de iconische Nederlandse kunstenaar Anton Heyboer. De tentoonstelling loopt van 8 juni tot 7 juli 2024 en biedt kunstliefhebbers een unieke kans om de diepgaande en veelzijdige creaties van Heyboer te ervaren.

Anton Heyboer (1924-2005) staat bekend om zijn bijzondere en eigenzinnige benadering van kunst. Zijn werk, dat varieert van schilderijen en tekeningen tot etsen en gemengde media, weerspiegelt een onconventionele levensfilosofie en een diepe verbondenheid met zowel de natuur als het menselijk bestaan, ofwel zijn systeem van leven. Heyboers kluizenaarsbestaan is een kwinkslag naar de weinig vertoonde kunstwerken van Heyboer uit de Collectie Baron. ‘Verborgen schatten’ brengt een scala aan unieke etsen samen die de kern van Heyboers artistieke visie en levenshouding vastleggen.

Bezoek de website www.galeriebrandstof.nl voor meer informatie.

Galerie Brandstof is elk weekend geopend van 11.00-17.00 uur, van mei t/m september.

Het terras is dan ook geopend.  Elke maand exposeert een andere kunstenaar.

 

Diefdijk 19, Culemborg |  www.galeriebrandstof.nl | @galerie_brandstof

Gegevens

Begin:
za 8 juni
Einde:
zo 7 juli
Evenement Categorie:

Locatie

Galerie Brandstof
Diefdijk 19
Culemborg,
+ Google Maps