Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Hans Goedkoop: Dood moet je

vr 29 oktober 2021 @ 20:30

Hans Goedkoop, al ruim twintig jaar historicus op televisie van bejubelde series als Andere Tijden, De Gouden- en IJzeren Eeuw, houdt er van de actualiteit zijn plek te wijzen in de tijden der tijden.

Het is het een of het ander, je moet kiezen. Viruswaarheid of vaccin. Elite of gewone Nederlander. Black lives matter of Baudet. Al leven we in een van de meest vreedzame landen van de wereld, we verdelen ons in bubbels en bestoken elkaar bang en bitter.  Why? En is er iets aan te doen? In een opgewekt theatercollege dat als een teletijdmachine door de eeuwen schiet, met woord maar ook veel beeld, neemt hij de zaal mee naar verledens waarin we elkaar de haren ook al uit het hoofd rukten en laat hij zien hoe het (soms) toch weer goed kwam. Hoe dat gaat, van twee weer één maken.

Wil je je avondje uit compleet maken door vooraf heerlijk uit eten te gaan? Bel dan vooral naar La Trottola (wij zijn fan!), ze zijn specialist in de mooiste Italiaanse gerechten én zitten schuin tegenover ons theater, dus naast een fijn diner zorgen ze er zeker voor dat jullie mooi op tijd zijn voor de voorstelling. Reserveer via 0345-250076 en vraag om het theater-/filmmenu (2-gangen €25,- of 3-gangen voor €35,-).

Gegevens

Datum:
vr 29 oktober 2021
Tijd:
20:30
Evenement Categorieën:
,

Locatie

Theater De Fransche School
Havendijk 1
Culemborg,
Telefoon
0345 521 546
Bekijk de site van Locatie