Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Inge van Calkar – OnStage

za 14 januari @ 20:00 - 23:00

De Groningse Inge van Calkar wordt de Nederlandse Kylie Minogue genoemd, maar zelf spreekt ze liever van ‘Kylie meets Garbage’. Ze heeft het elektronica licht gezien en dat hoor je in de combinatie tussen 90’s synthpop en mainstream met een rock randje. Met haar ijzersterke band staat ze vol energie op het podium.
Ooit begonnen als singer-songwriter is Inge van Calkar niet bang om een nieuwe koers te varen. Met de zomerhit touchdown, die in 2019 als Topsong werd gekozen bij Radio 2, is het duidelijk dat ze zichzelf gevonden heeft.
Op EP Full Color (2021) horen we een Inge van Calkar die de ingetogen songwriter van weleer voorgoed achter zich heeft gelaten. Electropop, scheurende synths, onontkoombare gitaren, en alles op een dansbare beat. Full Color is mede het resultaat van Inge’s samenwerking met top producer Gordon Groothedde.
Het album levert Inge een aantal radiohits op. Naast de topsong touchdown, behalen ook de singles spinning around, the ocean never ends en summerrain de playlist van NPO Radio 2.
Een mooie bekroning volgt: op het Popgala Noord, tijdens Eurosonic 2021, wordt Inge verkozen tot BESTE ARTIEST, de award die eerder werd gewonnen door Kraantje Pappie en Blanks.

Gegevens

Datum:
za 14 januari
Tijd:
20:00 - 23:00
Evenement Categorie:
Site:
https://www.degelderlandfabriek.nl/agenda/archief/onstage-2/

Organisator

de Gelderlandfabriek

Locatie

de Gelderlandfabriek
Stationsweg 7
Culemborg,
+ Google Maps
Telefoon
0345-227 227
Bekijk de site van Locatie