Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Internationaal Dansensemble Paloina

za 18 juni @ 20:00 - 22:00

Volksdansgroep Oriënt viert haar 50-jarig jubileum in de Gelderlandfabriek. Oriënt heeft daarvoor Internationaal Dansensemble Paloina uit Amsterdam uitgenodigd om naar Culemborg te komen.

Paloina bestaat uit ongeveer 40 jonge dansers en een sterk bezet live orkest. Al jaren staat Paloina bekend om haar jonge en energieke dansers die de eindeloze diversiteit van traditionele, folkloristische dans laten zien. Het ensemble viert dit jaar ook haar 50-jarig bestaan en reist al sinds de oprichting door Nederland en over de hele wereld om de veelzijdigheid van traditionele, folkloristische dans en muziek te verspreiden. In haar voorstellingen brengt Paloina een aaneenschakeling van dansstijlen uit verschillende landen die als een kleurrijke wervelstorm aan u voorbij trekt. Gekleed in authentieke kostuums nemen de dansers en muzikanten u elke keer weer mee op reis.

De groep is in 2018 bij Culemborg700 ook te gast geweest en veel toeschouwers waren onder de indruk van het hoge niveau van deze dansgroep. Helaas was er toen voor de leden van Orient, door het drukke eigen programma, geen gelegenheid om van deze prachtige dansgroep te genieten. Vandaar de wens om deze dansgroep – naar ons idee op dit moment een van de beste folklore-dansgroepen van Nederland – weer naar Culemborg te halen om er samen met dansliefhebbers uit Culemborg en omgeving van te kunnen genieten.

Kaarten:

€ 10 voor Maggies Wedding ’s middags  14.00 – 16.30 uur
€ 15 voor voorstelling Paloina ’s avonds  20.00 -22.00 uur
€ 22,50 voor passe-partout

Meer informatie: www.volksdans-culemborg.nl en jubileum@volksdans-culemborg.nl.

Bijlage: foto Paloina 50 jaar

 

 

 

Gegevens

Datum:
za 18 juni
Tijd:
20:00 - 22:00
Evenement Categorie:

Locatie

de Gelderlandfabriek
Stationsweg 7
Culemborg,
Telefoon:
0345-227 227
Bekijk de site van Locatie