Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Jodymoon | Firestone

za 29 januari @ 20:30 - 22:30

Nationaal Theater Weekend €10,-! *

Jodymoon bestaat dit jaar 15 jaar en dat vieren ze met een nieuw album en een gelijknamige tour: Firestone.

Het Maastrichtse singer-songwriter duo heeft in het afgelopen corona jaar dankbaar gebruik gemaakt van de extra tijd om in hun eigen studio in alle rust nieuwe tracks vast te leggen. Vóór corona lag er al het plan om een echte duo-plaat te maken, met in de hoofdrol gitaar, piano, percussie en zang. Eentje die het live gevoel weerspiegelt. Het resultaat maakt duidelijk dat Jodymoon in de afgelopen 15 jaar niets heeft ingeboet aan muzikaliteit en creativiteit en dat we hier te maken hebben met twee rasmuzikanten die hun hart hebben verpand aan eerlijke muziek.

Zangeres en pianiste Digna Janssen en multi-instrumentalist Johan Smeets hebben, sinds ze in 2008 met hun warme mix van singer-songwriter, folk, pop, klassiek en roots de publieksprijs van de Grote Prijs van Nederland wonnen, 6 studio albums uitgebracht. Ze traden op in onder meer Canada, Spanje, Engeland, Duitsland en Italië. Hun albums kregen in Nederland stuk voor stuk lovende recensies en werden de afgelopen jaren ook in Duitsland uitgebracht.

‘Smaakvolle arrangementen, kunstig vervlochten samenzang’ (**** muziektijdschrift Heaven)

‘Verslavend lekkere popsongs’ (muziektijdschrift Lust for Life ****)

‘Allerbeste folkbluesrockpop uit eigen land!’ (muziektijdschrift New Folk Sounds)

* Van 28 t/m 30 januari vindt het Nationaal Theaterweekend (NTW) plaats. Drie dagen bomvol theater, op meer dan 200 locaties in Nederland, met het Nationaal Theaterweekend vieren we theater! In dit weekend kan iedereen voor slechts €10 per voorstelling naar het theater. Door de vele deelnemende podia, kan iedereen laagdrempelig én dichtbij naar het theater. Ga zitten en laat je verrassen door toneel, muziek, dans, opera, cabaret, musical, jeugdtheater en nog veel meer. Het Nationaal Theaterweekend is voor iedereen.

Locatie

Theater De Fransche School
Havendijk 1
Culemborg,
Telefoon:
0345 521 546
Bekijk de site van Locatie