Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Kerstconcert Koninklijke Harmonie Pieter Aafjes

za 16 december @ 20:00

Kom dit jaar op 16 december muzikaal in de kerststemming met het Groot Orkest van de Koninklijke Harmonie Pieter Aafjes! Het traditionele Kerstconcert is na 3 jaar coronastop weer terug van weggeweest in de Grote of Barbarakerk. De kerk zal er natuurlijk weer prachtig aangekleed uitzien die avond. Voor Pieter Aafjes wordt dit concert de afsluiting van een mooi 135-jarig jubileumjaar.

Dit keer heeft het orkest een bijzondere soliste op euphonium uitgenodigd, namelijk Gerbrich Greidanus. Zij is 23 jaar en cum laude afgestudeerd en speelt bij de Marinierskapel. Afgelopen april won zij het Internationaal Fontys AMPA euphoniumconcours.  Dit jonge talent zal samen met het orkest enkele prachtige werken vertolken.

Het Groot Orkest, onder leiding van Arjan Gaasbeek, speelt naast traditionele kerstmuziek ook andere werken spelen waaronder het bekende Adagio uit Spartacus van Katchaturian.

Aanvang van het concert op 16 december is 20:00 uur, maar de Grote of Barbarakerk is al open vanaf 19:00 uur. Er is gelegenheid tot het nuttigen van een drankje.

Kaarten kosten €15 en zijn verkrijgbaar via www.pieteraafjes.nl.  Vanaf 1 december zijn kaartjes ook te verkrijgen bij Boekhandel Tomey aan de markt 8, bij Bakkerij J. van der Meijs aan het Koopmansgildeplein 15 en Middelkoopstraat 20. Indien nog beschikbaar zijn de kaarten ook op 16 december te verkrijgen bij de kerk.

 

 

Gegevens

Datum:
za 16 december
Tijd:
20:00
Evenement Categorie:

Locatie

Grote of Barbarakerk
Grote Kerkstraat 2-4
Culemborg, Gelderland
+ Google Maps