Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Klassieke Reeks | Olga Vocal Ensemble – Locatie: Oud Katholieke Kerk

vr 15 december 2023 @ 20:15

Olga’s nieuwste concert ‘Winter Light’ is de perfecte muzikale start van deze winter.

Olga Vocal Ensemble toert vanaf 14 december door Nederland met haar nieuwste concertprogramma Winter Light. Dit nieuwe programma van het internationale a cappella-kwintet stond oorspronkelijk gepland voor de winter van 2020 en opnieuw voor het jaar 2021 en ontstond vanuit de lang gekoesterde wens om een Kerstalbum op te nemen. Het repertoire heeft zich echter veel verder verbreed en is nu een prachtige, eclectische mix van winterliederen die de harten van het publiek verwarmen in de koudste maanden van het jaar.

Winter Light

Terwijl de temperaturen dalen en de vorst zijn intrede doet, brengt Olga Vocal Ensemble een programma met de serene klanken die zo goed bij deze tijd van het jaar passen. De mannen zingen traditionele Kerstliederen uit o.a. IJsland, Rusland, Duitsland en Spanje maar brengen ook bekende klassiekers zoals “I’m dreaming of a white Christmas”. Met “Go tell it on the mountain” wagen de heren zich zelfs voor het eerst aan gospel! Extra bijzonder in dit concert is het lied “Adventide”, speciaal voor Olga gecomponeerd door ensemble-lid Philip Barkhudarov.

Een voorproefje van het programma kunt u alvast beluisteren op Spotify of Apple Music.

Dansende stemmen in oorstrelende harmonie

Olga Vocal Ensemble, een vocaal mannenkwintet, opgericht in Utrecht, bestaat uit vijf professionele zangers afkomstig uit onder Nederland, IJsland, Engeland en Rusland. Hun stemmen dansen in oorstrelende harmonie. Sinds de oprichting (2012) nam Olga Vocal Ensemble vier albums op, toerde door Europa en Amerika adopteerde ze een rode ketel als mascotte.

Gegevens

Datum:
vr 15 december 2023
Tijd:
20:15
Evenement Categorieën:
, ,
Evenement Tags:
, , , , , , , , , , , ,

Organisator

Theater De Fransche School
Telefoon
0345 - 521546
E-mail
kassa@theaterdefranscheschool.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Theater De Fransche School
Havendijk 1
Culemborg,
Telefoon
0345 521 546
Bekijk de site van Locatie