Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Kunstfeest in ‘Kunstloods 13a’

vr 14 oktober @ 16:00 - za 15 oktober @ 18:00

Het voormalig onderkomen van Kunststoff /Net Echt is omgetoverd tot een bruisend kunstatelier en opent voor het eerst de deuren! De werkplek van Erwin van Duijnhoven is uitgegroeid tot een gezamenlijk atelier voor beeldende kunsten. Van Duijnhoven is als gevolg van een burn-out gaan schilderen – monumentale werken die als een explosie in rap tempo op grote doeken verschenen.

Na de succesvolle expositie KUNSTLEK begin dit jaar heeft Van Duijnhoven collega’s uitgenodigd om te komen werken en exposeren in deze inspirerende werkplaats, voorzien van grote ramen en geweldig hoog, gewelfd houten dak.

Kunstenaars Raymond Boekelder, Ellen van Vollenhoven, Rob van der Sloot, Tabitha Boekweit en Erwin van Duijnhoven hebben van de voormalige werkplaats een bruisende kunstloods gemaakt. Er wordt geschilderd, gemusiceerd en geëxposeerd en er worden plannen gemaakt voor ontmoetingen en culturele initiatieven.

Op vrijdag 14 oktober 16.00 zal KUNSTLOODS13a voor het eerst de deur openen voor het publiek. De kustenaars zullen samen met jong aanstormend talent op vrijdag 14 oktober tot en met zaterdag 15 oktober hun werk tonen.

Belangstellenden zijn van harte uitgenodigd dit kunstfeest bij te wonen onder het genot van een hapje en een drankje, performances, film en live muziek!

 

Praktische informatie:

Wie: KUNSTLOODS13a

Erwin van Duijnhoven (1967) studeerde aan de Rietveld Academie in Amsterdam en de Vrije Academie in Den Haag.

Raymond Boekelder (1962) is opgeleid aan de AKI kunstacademie in Enschede en aan de  Rijksacademie voor Beeldende Kunst. www.facebook.com/raymond.boekelder

Ellen van Vollenhoven (1967) studeerde beeldende kunst aan de Willem de Kooning Academie in Rotterdam en volgde daar ook de opleiding docent beeldende kunst en vormgeving. www.ellenvanvollenhoven.nl

Rob van der Sloot (1957) studeerde aan de lerarenopleiding in Tilburg en was werkzaam als docent tekenen.

Tabitha Boekweit (1980) studeerde aan de Sint Joost School of Art and Design. www.tabithaboekweit.com

 

Wat: KUNSTFEEST –  ateliers, expositie, performance, film en muziek
Waar: Industrieweg 13a Culemborg
Wanneer
: vrijdag 14 oktober van 16.00 tot 22.00 en zaterdag 15 oktober van 13.00 tot 18.00
Waarom: omdat het moet, nu meer dan ooit tevoren!!

 

Gegevens

Begin:
vr 14 oktober @ 16:00
Einde:
za 15 oktober @ 18:00
Evenement Categorieën:
, , ,

Locatie

Kunstloods 13a
Industrieweg 13a
Culemborg,
+ Google Maps