Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

LekArt River Deep

vr 23 september @ 10:00 - zo 25 september @ 17:00

In het LekArt weekend op Werk aan het Spoel is geen festival, maar er is gelukkig wel van alles aan kunst te beleven.

– Natuurlijk is de speciaal voor LekArt gemaakte muurschildering over River Deep, gemaakt door RoosArt, nog steeds volop te bewonderen op de zijmuur van Het Jach.

– Op vrijdag 23 september zal het LekArt Symposium River Deep doorgaan van 9 tot 12 uur in de Gelderlandfabriek. De toegang is vrij, wel graag tevoren aanmelden via aanmelden@lekart.nl, waar ook meer informatie over het symposium te vinden is.

– Ten slotte zal op zondag 25 september om 14 uur een bijzondere editie van LekArt Lab River Deep worden georganiseerd, waarbij het virtuele kunstwerk Emergo van Edwin Zwakman (tevens maker foto LekArt Festival campagnebeeld) zal worden onthuld. Dit kunstwerk in Augmented Reality is speciaal voor het LekArt Festival gemaakt en wordt permanent geplaatst in de uiterwaarden naast Werk aan het Spoel.

– Tijdens het LekArt Lab River Deep zal ook de winnaar van de River Deep fotowedstrijd bekendgemaakt worden.

– Ook zullen  andere  kunstwerken op Werk aan het Spoel te zien zijn: werken van Loek van Vliet en Saskia Boelsums staan opgesteld tussen de notenbomen.

– Scan de QR code en beluister de rivierteksten van Peter Veen.

– een struinroute speciaal voor kinderen is beschikbaar met een tocht langs de permanente kunstwerken op en rond Werk aan het Spoel.

Het festival kan dan wel niet plaatsvinden zoals gedroomd en gehoopt, maar LekArt blijft zich inzetten voor de kunst in het rivierenlandschap van Culemborg. Houd daarom de website in de gaten voor het laatste nieuws.

Gegevens

Begin:
vr 23 september @ 10:00
Einde:
zo 25 september @ 17:00
Evenement Categorieën:
,

Locatie

Werk aan het Spoel
Goilberdingerdijk 40
Culemborg,
Bekijk de site van Locatie