Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

LekArt Lab: Summerschool met Liz Wells

di 19 juli 2022 @ 11:00 - 21:00

LekArt verbindt de Culemborgse en Nederlandse kunstscene aan het internationale netwerk Land Water and the Visual Arts. Op dinsdag 19 juli overdag en in de avond, tijdens het LekArt Lab is ‘live’ te gast Britse kunsthistoricus, emeritus hoogleraar en curator Liz Wells. Zij heeft veel tentoonstellingen en publicaties op haar naam over landschap en beeldende kunst, zoals het epische boek Land Matters (2011) en de tentoonstelling in het Brusselse BOZAR Sense of Place (2012) waarbij ook een lijvig boek verscheen.

Liz Wells, bron: https://www.plymouth.ac.uk/staff/liz-wells

Zij is decennialang een van de sleutelfiguren geweest van het internationale netwerk Land Water and the Visual Arts. Dit netwerk zal in september te gast zijn op LekArt Festival met een symposium op vrijdagochtend 23 september, dat deels fysiek op het festival is, deels met online beeldverbinding met het Verenigd Koninkrijk, Zweden en Nieuw-Zeeland met sprekers en vertakkingen van het netwerk die zich specialiseren in beeldende kunst die gaat over natuur of specifiek met het fenomeen ‘de rivier’.

Op dinsdag 19 juli houdt Liz Wells werk-/netwerkbesprekingen met LekArt (en andere) kunstenaars op Werk aan het Spoel. Deze besprekingen zijn op afspraak, overdag of in de avond. Als je hierin bent geïnteresseerd, kun je dat laten weten via aanmelden@lekart.nl.

Gegevens

Datum:
di 19 juli 2022
Tijd:
11:00 - 21:00
Evenement Categorie:

Locatie

LekArt Atelier op Werk aan het Spoel
Bomvrij Noord, Goilberdingerdijk 40
Culemborg,