Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Leoni Jansen en Jolanda Holwerda | Niet Miepen!

do 18 november 2021 @ 20:00

De wereld snakt naar meer vrouwelijke kracht en vrouwelijk perspectief. Want: uiteindelijk gaat het beter met het mensdom als ook de vrouwelijke helft meebeslist!

Na het schrijven van het boek Niet Miepen! gaan deze twee powervrouwen het theater in. Ook hier zetten ze de feiten op een rij. Op humoristische wijze en gewapend met een flinke portie zelfspot (“zouden het toch weer die hormonen zijn?”) gaan ze met het publiek aan de slag in een interactief theatercollege. Met hilarische voorbeelden, eigen levenservaring en een inspirerende gastspreker (zoals Kathleen Ferrier, Katelijne Buitenweg, Angela Groothuizen e.a.), roepen ze op tot meer lef en vrouwelijke wijsheid. Je zult zien én ervaren dat er een wereld te winnen is.

Leoni Jansen (zangeres, regisseur) heeft altijd gewerkt met grote groepen vrouwelijke solisten, stond samen met ze op het toneel of regisseerde ze. (African Mama’s, She Got Game, Wereldwijven). Ze is in 2008 geridderd voor haar bijdrage aan het empoweren van vrouwelijk muzikanten/zangeressen.

Jolanda Holwerda (schrijfster, oprichter van Lof magazine) begeleid al jaren met passie (internationale) vrouwelijk-leiderschapsprogramma’s voor bedrijven en individuen. Ze won in 2009 de Joke Smit prijs voor haar fundamentele bijdrage aan de positie van de vrouw.

Gegevens

Datum:
do 18 november 2021
Tijd:
20:00
Evenement Categorie:

Locatie

Theater De Fransche School
Havendijk 1
Culemborg,
Telefoon:
0345 521 546
Bekijk de site van Locatie