Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Linda Vink & Martijn Sanders – FabriekKlassiek

zo 4 december 2022 @ 14:30 - 16:00

Een middag vol vocaal geweld, dat mogen we wel zeggen, met deze twee kanonnen van stemmen die de fabriek zullen veranderen in een heuse arena, waar je getrakteerd wordt op de prachtigste liederen, aria’s en duetten uit de mooiste opera’s & musicals uit de muziekschiedenis!

Martijn Sanders & Linda Vink kennen elkaar al jaren, maar zullen deze middag voor het eerst samen op het podium staan! Martijn brengt Linda al een aantal jaar de fijnste kneepjes bij van het zangersvak. Zij wordt door hem gecoacht vanaf het moment dat zij afstudeerde aan het HKU Utrechts Conservatorium. En wat is er leerzamer dan samen met deze internationaal gerenommeerde zanger een concert voor te bereiden en uit te voeren?

Zij brengen een programma van musical tot opera, samengesteld uit dié stukken waar zij het allermeest van houden!

Van het ontroerende operaduet uit Traviata van Verdi, tot de meeslepende Hongaarse melodieën van Kálmán en vergeet vooral de musical hits van Bernstein niet. Een zondagmiddag om niet meer te vergeten!

Linda Vink is in 2019 cum-laude afgestudeerd van het HKU Utrechts Conservatorium waar zij zowel haar Bachelor- als Master of Music behaalde bij de Bulgaarse sopraan Dobrinka Yankova. Tijdens haar materopleiding volgde zij tevens zanglessen bij Francis van Broekhuizen. Zij heeft diverse rollen gezongen in producties als Café Operette, The Telephone (Lucy) en vertolkte de titelrol uit de opera Suor Angelica (G.Puccini).

Ook vertegenwoordigde Linda het HKU Utrechts Conservatorium op het Grachtenfestival Conservatorium Concours, waar zij een finale plek bemachtigde. Recentelijk is zij afgestudeerd van De Nederlandse Acteursschool. Hier werd zij gecoacht door gerenommeerde Nederlandse acteurs, waaronder Halina Reijn en Gaite Jansen. Dit alles maakt Linda een all-round artiest, zo is zij niet alleen een geschoolde zanger en klassiek musicus, maar ook een acteur. Die al deze krachten kan bundelen op hetzelfde podium.

Op dit moment wordt Linda gecoacht door Martijn Sanders en Ira Siff.

Gegevens

Datum:
zo 4 december 2022
Tijd:
14:30 - 16:00
Evenement Categorie:
Site:
https://www.degelderlandfabriek.nl/agenda/archief/linda-vink-martijn-sanders/

Organisator

de Gelderlandfabriek

Locatie

de Gelderlandfabriek
Stationsweg 7
Culemborg,
+ Google Maps
Telefoon
0345-227 227
Bekijk de site van Locatie