Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Online concert: Clean Pete

vr 17 december 2021 @ 20:00

Gratis

ElkWelzijn en Theater de Fransche School bieden alle Culemborgse vrijwilligers een online Vrijwilligers Kerstconcert aan van Clean Pete.

Clean Pete is een Nederlands popduo bestaande uit cello, gitaar en tweestemmige zang door Loes en Renée Wijnhoven. Tweelingzussen Loes en Renée hebben altijd al een ongekende fascinatie voor kerst gehad. Hun bejubelde kerstalbum ‘Gloria’ is inmiddels landelijk vaste prik in de Hollandse kersttraditie en deze vrijdag geven zij dus speciaal voor alle vrijwilligers in Culemborg een online kerstconcert vanuit hun huiskamer.

VOLKSKRANT : “Gloria is de kerstplaat van het jaar. (…) De toonzetting met steeds die prachtige cello van Renée als begeleiding bij de fluweelzachte samenzang met haar zus Loes is fraai. De teksten zijn zonder uitzondering sterk.” ★★★★★

Vanaf 19:30 uur is de ‘inloop’ en om 20:00 uur begint het concert.

Aanmelden

Je kunt je aanmelden via kassa@theaterdefranscheschool.nl o.v.v. jouw naam, het e-mailadres waarop je de link naar de voorstelling graag ontvangt en de organisatie waarvoor je vrijwilligerswerk doet. De link ontvang je van ons op de dag zelf, dus op vrijdag 17 december.

Gegevens

Datum:
vr 17 december 2021
Tijd:
20:00
Kosten:
Gratis
Evenement Categorie:

Locatie

Online
Culemborg,