Laden Evenementen

« Alle Evenementen

PEER – OnStage

za 13 mei @ 20:00 - 23:00

De van oorsprong uit Middelburg afkomstige band PEER speel hitgevoelige pop-rock met een randje en haalt inspiratie uit bands als Nothing but Thieves en The Neighbourhood. Kort na het uitbrengen van hun debuut EP kreeg PEER aandacht op nationale de radio en speelden ze vele shows in Nederland en internationale shows in de UK en Azië. In 2019 verscheen hun eerste album en trapten uit Zeeland afkomstige band hun clubtour af in een uitverkochte bovenzaal van Paradiso.

PEER heeft de corona periode benut om nieuw werk te schrijven en op te nemen. De nieuwe muziek wordt komend najaar uitgebracht. Begin 2023 gaat de band op tour en er staan optredens op het programma in Nederland, België en Duitsland.

Nummers afkomstig van de EP Mad For It! en het Album Laughing About It Is Far More Exiting werden gebruikt in wereldwijde auto commercials voor Mini en Mercedes met in de hoofdrol veelvoudig formule 1 kampioen Lewis Hamilton. Tevens verschenen er twee nummers in de Japanse Netflix serie Terrace-House, en werd en nummer gebruikt in een commercial van sportmerk FILA.

Gijs Teuwsen: Lead zang en gitaar

Jesper de Jonge: Gitaar en backing vocals

Brian van Es: Bass gitaar en backing vocals

Renzo Rijn: Drums

foto header: Bram Versteeg

Onstage van de Gelderlandfabriek is switching gears! Elke tweede zaterdag van de maand gaan we je van je sokken blazen met een landelijk bekende naam die wordt gesupport door een lokale held. Verwacht metal, rock, blues, indy en singer-songwriter. Kom je deze nieuwe versie proeven? Je drankje staat koud!

Gegevens

Datum:
za 13 mei
Tijd:
20:00 - 23:00
Evenement Categorie:
Site:
https://www.degelderlandfabriek.nl/agenda/archief/peer/

Organisator

de Gelderlandfabriek

Locatie

de Gelderlandfabriek
Stationsweg 7
Culemborg,
+ Google Maps
Telefoon:
0345-227 227
Bekijk de site van Locatie