Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Uitgesteld | Senioren collectief: Muzikale rondreis door Nederland

za 27 november 2021 @ 14:30 - 17:30

Door coronamaatregelen van de overheid is het Senioren Event van 27 november 2021 tot nader order uitgesteld.

Op zaterdag 27 november worden Culemborgse senioren uitgenodigd om samen erop uit te gaan en Nederland vanaf de luie stoel te herontdekken.

Het jaar 2020/2021 is zeker niet in ieders koude kleren gaan zitten. Daarom organiseert Senioren Collectief als afsluiting van deze memorabele periode een gezellig virtueel uitje. Het mag weer onbeperkt reizen door Nederland, maar is voor veel senioren vermoeiend of zelfs door afnemende mobiliteit zelfs onmogelijk. Daarom trakteert Senioren Collectief in hun 5e Event op een “Muzikale rondreis door Nederland”. Een middagje vakantie gevoel en ontspanning creëren. Reizen, dan wel vanuit een luie stoel, maar in een fantastische omgeving. Tijdens deze middag worden alle provincies van Nederland aangedaan, historische steden en culturele feiten worden uitgelicht en geheugens opgefrist.

Dit alles wordt muzikaal ondersteund door de bekende Culemborgse zanger Alex West en de befaamde Cliff Richard and The Shadows Tributeband “The Red Strats”. Zij brengen muziek, die vooral de senioren weer terug brengen naar de tijden vanuit hun jeugd. Evergreens en songs die gelieerd zijn aan de te bezoeken gebieden en beelden uit de diverse provincies. Een gratis evenement speciaal voor de 65 plussers van Culemborg.

Na de rondreis is er de mogelijkheid om op eigen kosten van een stamppottenbuffet te genieten. Daarna kan men nog even genieten van de evergreens van Cliff Richard en The Shadows, waarop zelfs nog even een dansje kan worden gewaagd. Voor 65 plussers een gezellige en onvergetelijke middag, waar oude tijden weer tot leven zullen komen.

Aanmelden kan, maar liefst zo snel mogelijk, want vol is vol.

Aanmelden via de website www.seniorencollectiefculemborg.nl/evenement/
of telefonisch bij Hennie Smidt tel. 515013.

Ps. De Coronamaatregelen vragen om een QR-code , Coronavaccinatiebewijs
of een geldige Coronatest.

Gegevens

Datum:
za 27 november 2021
Tijd:
14:30 - 17:30
Evenement Categorie:

Locatie

DS Party en Eventcenter
Beesdseweg 1a
Culemborg,
Bekijk de site van Locatie