Laden Evenementen

« Alle Evenementen

The Struck Up

vr 2 juni @ 19:30 - 21:00

Een optreden van The Struck Up is alsof je een slingerende route van de oost- naar de westkust in Amerika volgt. Een route waarbij je geen muziekzaal of café overslaat wel te verstaan. Bijna alle traditionele muziekstijlen komen voorbij tijdens een optreden. Het ene moment waan je je nog in de broeiende en warme Mississippi Delta van de jaren 30. Om je bij het volgende nummer mee te laten slepen naar de jaren 60 aan de oostkust. Back to the future, zou je denken, maar niets daarvan, back to the roots is het motto van deze ervaren driemansformatie. Rootsstijlen als Blues, Jazz, Jump blues, Rockabilly en Country zijn te vinden op de setlist van The Struck Up.

De band is net klaar met de opname van hun eerste album en deze is, voor wie nieuwsgierig is, te beluisteren via Spotify en andere streamingsdiensten.

De nummers (veelal traditionals) worden niet nagespeeld, maar de band vertolkt deze in zijn eigen stijl. Gedragen door de solide ritmesectie die Frank Visser (bas) en John van der Meer (drums) vormen, weet zanger/gitarist Jeroen van Hees in elk nummer een bijzondere sfeer te creëren. Een optreden van The Struck Up is een reis, een mooie reis. Een reis die je een goede (muziek)vriend aanbeveelt…

Op 2 juni speelt The Struck Up bij Caatje aan de Lek. Van 19.30 tot 21.00 uur zal hun meeslepende muziek klinken op Werk aan het Spoel in Culemborg.

 

 

 

Gegevens

Datum:
vr 2 juni
Tijd:
19:30 - 21:00
Evenement Categorie:

Locatie

Caatje aan de Lek
Goilberdingerdijk 40
Culemborg,
+ Google Maps