Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Walking dinner DIVC

zo 27 november @ 13:00 - 17:00

DIVC maakt het mogelijk dat vrouwen samenkomen om elkaars cultuur te leren kennen en gezamenlijk te werken aan sociaal culturele en maatschappelijke zaken. Onze kracht is vrouwen uit meerdere culturen verbinden om van elkaar te leren. Hiermee bewerkstelligen we wederzijds respect in onze samenleving.

Op zondag 27 november willen we samen koken, eten en leren met vrouwen uit diverse culturen.

Hoe gaat het eraan toe in de keuken van verschillende culturen? Neem een kijkje in gewoontes en achterliggende gedachtes van eten en andere zaken!

Wat gaan we doen?
We maken in groepen samen 4 gerechten uit 4 verschillende landen. Elk gerecht wordt begeleid door twee vrouwen. Tussentijds eten we en delen achterliggende informatie over gerechten en thema’s over geboorte, huwelijk en feesten in verschillende culturen. Met een Russisch voorgerecht, Turkse Kisir, Surinaamse Moksi Alesi, Hollandse pot, Bosnische Tufahije!

Locatie en tijd

De Salaamander, Heimanslaan 2, 4102 JA Culemborg van 13:00 tot 17:00 uur.

Als bijdrage in de kosten voor deze avond vragen we € 5,00 entree (dit inclusief koffie/thee en het eten dat we samen hebben bereid).

We willen met 30 vrouwen van deze bijeenkomst een gezellig en leerzaam samenkomen maken. Bij elkaar komen geeft energie en laat je nieuwe mogelijkheden zien!

 

Kom je ook?

Aanmelden via welkom@divc.info onder vermelding van je naam en mailadres.

Je kunt ook direct de entree overmaken op onze bankrekening, nummer IBAN: NL89RABO0337 2248 70 ten name van DIVC te Culemborg.

Vermeld in de omschrijving DIVC 27-11 en je naam en mailadres of telefoonnummer zodat we je kunnen bereiken als iets niet duidelijk is.

 

Gegevens

Datum:
zo 27 november
Tijd:
13:00 - 17:00
Evenement Categorie:

Locatie

De Saalamander
Heimanslaan 2
Culemborg,
+ Google Maps