Cultuurplatform

Het CultuurPlatform is een laagdrempelige plek in Culemborg om te ontmoeten, informatie uit te wisselen en kennis te delen om zo geïnspireerd tot verbinding en samenwerking te komen. Het platform organiseert drie tot vier bijeenkomsten per jaar. Op deze website wordt informatie over het programma gepubliceerd.

De trekkers achter het huidige platform zijn leden van team Cultuur. Theater De Fransche School, Elisabeth Weeshuis Museum, HAAKS, de Gelderlandfabriek en Kunsteducatie Culemborg. Zij delen de missie om de cultuursector onderling en met andere sectoren te verbinden, net als de eerdere initiatiefnemers van dit platform. Ze worden daarbij ondersteund en geadviseerd door een breed netwerk.

CultuurPlatform Culemborg nodigt jou graag uit voor een
bijeenkomst op maandag 8 april om 20.00 uur bij de Gelderlandfabriek,
inloop vanaf 19:30 uur. 

Deze bijeenkomst is voor iedereen die zich onderdeel voelt van het culturele, kunstzinnige en creatieve veld in Culemborg en deze avond ook vanuit de regio. 

Om elkaar te ontmoeten, toekomstplannen te maken en te netwerken. 

Meedoen is de Kunst staat centraal op 8 april.

Meedoen is de Kunst is speciaal voor amateurgroepen, verenigingen, stichtingen, erfgoedinstellingen, professionele makers en culturele ondernemers die met amateurs en/of vrijwilligers werken en die zich willen ontwikkelen op het gebied van samenwerken, ondernemerschap of organisatiekracht.

We laten voorbeeldprojecten zien en horen.

Deze avond wordt oa. de nieuwe makersregeling gepresenteerd door het Cultuurfonds. Je kunt meteen een korte pitch opnemen als je dat wilt!

En crowdfundingsplatform VoordeKunst biedt een opleidingstraject aan om je wegwijs te maken in crowdfunden.

Deze avond zullen ook netwerken uit de regio uitgenodigd worden.

Daarnaast natuurlijk de zeepkist die er is er voor eenieder die een oproep of mededeling heeft En natuurlijk tijd om elkaar te ontmoeten en te netwerken. 

Wil je je komst aanmelden bij Cultuur Oost? via deze link graag.

Graag tot 8 april,  
Hartelijke groet,

Anne van der Weg – HAAKS
Joanneke van de Woestijne – Theater De Fransche School
Dirk Janse – Museum Elisabeth Weeshuis
Jos van der Horst – Kunst Educatie Culemborg
Mark van Dooren – de Gelderlandfabriek