Cultuurplatform

 

In deze UITagenda vind je alle voorstellingen, exposities, workshops, lezingen, evenementen en activiteiten op het gebied van kunst, cultuur en vrije tijd die plaatsvinden in Culemborg of op fietsafstand en openbaar toegankelijk zijn.

De UITagenda is nog in ontwikkeling. De komende tijd gaan we nog schaven en verbeteren. Het doel is een overzichtelijke en zo compleet mogelijke agenda.

Deze agenda is een initiatief van de gemeente Culemborg en culturele partijen in Culemborg. Alleen samen kunnen we deze agenda actueel en compleet maken. Organiseer jij iets cultureels? Meld je activiteit dan aan. Hoe completer de agenda, hoe interessanter deze is. En door met alle aanbieders samen op een agenda te staan, maken we gebruik van elkaars publiek en achterban! Dat is nog eens win-win.

Aanmelden kan op ieder moment
Wacht niet tot twee weken van tevoren. Weet jij nu al wanneer jij volgend jaar een kerstconcert organiseert? Of LekArt? Of een Festival? Geef het door, dan staat het alvast op de agenda en daarmee weten andere organisatoren dat er al meer te doen is op die datum. Of kan er samenwerking ontstaan. Informatie kan altijd op een later moment aangepast en aangevuld worden.

Wil jij ook een evenement vermelden in de UITagenda?
Er zijn twee manieren om jouw activiteiten aan te melden voor de UITagenda: 
– via het aanmeldformulier op de site. (nog in ontwikkeling)
– via de mail. Stuur een mail naar info@cultuurculemborg.nl met de titel van het evenement, de datum en tijden, korte informatie, de url waar meer info te vinden is en een afbeelding in liggend formaat.

Wat plaatsen we niet? Dit doen we om de agenda overzichtelijk en eenduidig te houden.
– We plaatsen geen activiteiten op gebied van sport, politiek en religie.
– Van wekelijks terugkerende activiteiten plaatsen we alleen de eerste van de serie of seizoen, mits deze openbaar toegankelijk is en je dus geen lid of cursist hoeft te zijn.

LET OP: Wanneer je een agenda item aanlevert, ga je akkoord met de spelregels. Alle aangeleverde teksten en beelden dienen rechtenvrij te zijn. Je bent zelf aansprakelijk als er achteraf toch kosten in rekening worden gebracht aan UITagenda Culemborg voor het door jou geleverde materiaal. UITagenda Culemborg berekent deze kosten volledig door.

Een item wordt meestal binnen 3 werkdagen geplaatst na een check door de redactie. 

SAMEN DELEN >> GROOT BEREIK
Deel de agenda vooral op jouw kanalen: je website, je nieuwsbrief, Facebook, Instagram, Twitter etc. Samen bereiken we een groot publiek.
Maak een knop op je site waarbij je doorlinkt naar onze gezamenlijke UITagenda. Je kunt het png bestand dat onderaan deze pagina staat zit instellen als afbeelding voor de knop naar de UITagenda.
Stuur je een nieuwsbrief uit? Ook daar even de UITagenda benoemen met een link. Deel de agenda op je social media accounts. Als iedereen dit doet, dan werkt dit als een sneeuwbal en weten heel veel mensen binnen de kortste keren de UITagenda te vinden. En dus ook jouw activiteiten.

Groeten!
UITagenda Culemborg
cultuurculemborg.nl