Cultuurplatform

Oktober 2021

UITagenda Culemborg doet er alles aan om de inhoud van cultuurculemborg.nl steeds van de actuele informatie te voorzien en de bestaande informatie actueel te houden. Kom je desondanks toch iets tegen dat niet correct is, dan stellen wij je reactie bijzonder op prijs. We nodigen je uit om onjuistheden, onvolledigheden of onduidelijkheden door te geven. Stuur dan een bericht via e-mail: info@cultuurculemborg.nl.

De teksten en beelden op cultuurculemborg.nl zijn van UITagenda Culemborg, Gemeente Culemborg of van de aangesloten partners. Met die partijen zijn afspraken gemaakt over het gebruik. Soms is dit niet mogelijk omdat één of meer rechthebbenden op de intellectuele eigendomsrechten of de erfgenamen van de rechten niet bekend zijn of niet kunnen worden achterhaald.

Mocht je van mening zijn dat de tekst of digitale objecten die door ons gepubliceerd zijn op cultuurculemborg.nl jouw rechten schaadt, dan kun je contact opnemen via info@cultuurculemborg.nl. Vermeld in de e-mail de titel van het betreffende item en de URL. En om welk materiaal het gaat. Wij zullen vervolgens de bezwaren onderzoeken en met een reactie komen.

Op deze website staan hyperlinks die leiden naar websites die door derden worden onderhouden en waarover UITagenda Culemborg geen zeggenschap heeft. UITagenda Culemborg geeft geen enkele garantie met betrekking tot de juistheid of volledigheid van de informatie op deze websites. De aanwezigheid van hyperlinks naar websites van derden betekent niet dat UITagenda Culemborg de inhoud daarvan onderschrijft.

Alle rechten van intellectuele eigendom betreffende deze website liggen bij UITagenda Culemborg en haar licentiegevers.