Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Anjerconcert viering 75 jaar vrijheid

za 6 november 2021 @ 19:30

Op zaterdagavond 6 november zal het Orkest van de Koninklijke Luchtmacht, ondersteund door zanger Martin van der Starre, een Anjerconcert geven in sporthal Parijsch voor de Culemborgse bevolking en de Culemborgse Veteranen. Met dit concert vieren we alsnog 75 jaar vrijheid in Nederland. Een unieke kans voor u om dit toporkest van de Koninklijke Luchtmacht in Culemborg te horen en te zien met hun spectaculaire licht decor.

Dit concert wordt georganiseerd door de Stichting Veteranen Culemborg en de Koninklijke Harmonie Pieter Aafjes en is financieel mogelijk gemaakt door de Gemeente Culemborg, het Cultuurfonds Culemborg en de Provincie Gelderland.

U kunt uw toegangsbewijs voor dit uniek concert kopen via onderstaande link.
Tickets: hier

Toegangsbewijzen zijn ook te koop bij Boekhandel Tomey op de Markt 36 in Culemborg.

Veteranen Culemborg, waarvan het e-mailadres bekend is bij de Stichting Veteranen Culemborg, krijgen per e-mail een uitnodiging voor dit concert.

Tijdens dit concert zijn de Coronamaatregelen van toepassing:
Uw  Corona QR code op de telefoon of een uitgeprint exemplaar of een negatieve testuitslag, maximaal 24 uur geldig of een herstelbewijs, op de telefoon of uitgeprint en Uw ID-bewijs, identiteitskaart, paspoort of rijbewijs.

Gegevens

Datum:
za 6 november 2021
Tijd:
19:30
Evenement Categorie:

Locatie

Sporthal Parijsch
Eendenkooi 3
Culemborg,