Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Anne Neuteboom | En dan nu Anne Neuteboom Try-out

do 28 maart @ 20:15 - 22:30

De unieke Anne Neuteboom werkt aan nieuw materiaal. Ze wil iets spannends. Iets anders. Misschien… iets gevaarlijks? Iets waarvan je brein uit elkaar klapt.

Een avond Anne Neut voert je langs bizarre gedachtenkronkels en geestige woede. Ze worstelt zich, nog altijd gefrustreerd, en op onvoorspelbare wijze het leven door. Ga mee op zoek. Deze keer is ze niet bang om te schieten. De frisse en brutale cabaretier maakte al drie succesvolle programma’s, werd genomineerd voor Neerlands Hoop en ontving lovende recensies.

Over haar vorige voorstelling Effe niet met je mening schreef Trouw: “Ontwapenende Anne Neuteboom toont de dubbelheid die in ons allemaal schuilt.”

Anne Neuteboom maakt onaangepast cabaret, ontwapenend en brutaal. Je wil het en je weet het.

“Frisse wind in het cabaretlandschap” – Nominatie Neerlands Hoop

“De Utrechtse cabaretière wist al meermaals te ontwapenen met haar uitstraling van het meisje met de grote mond en het kleine hartje.” – Trouw

“Ze is fel en ze is zacht, ze is onbeschaamd en ze is bescheiden, kortom een complexe persoonlijkheid met een zuiver taalgevoel.” – Theaterkrant

“Anne Neuteboom straalt de ontwapenende dubbelheid van de mens uit. En is nog heel geestig ook.” – Theaterkrant (keuze van de criticus)

“Ze pakt je in” – Dagblad van het Noorden

“Gelaagde theaterpersoonlijkheid” – De Groene Amsterdammer

Deze voorstelling is onderdeel van de voorstellingen met STIP reeks. Alle STIP voorstellingen zijn vanaf eind juni te boeken. We vinden het belangrijk dat theater voor iedereen toegankelijk is en werken daarom met het Pay What You Can principe. Hiermee kies je zelf welke ticketprijs het beste bij jouw financiële situatie op dat moment past. Even krap bij kas? Kies dan voor een lager tarief. Meer ruimte deze maand? Kies dan een hoger tarief. Op deze manier helpen we elkaar en maken we samen theaterbezoek voor meer mensen mogelijk.

Gegevens

Datum:
do 28 maart
Tijd:
20:15 - 22:30
Evenement Categorieën:
,
Evenement Tags:
, , , , , , , , , , , ,

Organisator

Theater De Fransche School
Telefoon
0345 - 521546
E-mail
kassa@theaterdefranscheschool.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Theater De Fransche School
Havendijk 1
Culemborg,
Telefoon
0345 521 546
Bekijk de site van Locatie