Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Bijeenkomst Cultuur Platform Culemborg 

di 31 oktober 2023 @ 20:00 - 22:00

CultuurPlatform Culemborg nodigt jou graag uit voor een bijeenkomst op dinsdag 31 oktober om 20.00 uur bij HAAKS, Parallelweg West 35, inloop vanaf 19:30 uur. Deze bijeenkomst is voor iedereen die zich onderdeel voelt van het culturele, kunstzinnige en creatieve veld in Culemborg. Om elkaar te ontmoeten, toekomstplannen te maken en te netwerken.

Programma:

-Al kennisgemaakt met het vrijwilligersplatform www.culemborgvoorelkaar.nl?
Dorine Ottevanger en Sandra Rigter van ElkWelzijn zijn aanwezig om toelichting te geven over het platform, over de vrijwilligersverzekering en nog veel meer. Ook gaan ze in gesprek over gezamenlijke behoeften op het gebied van vrijwilligerswerving, -scholing en netwerken.

-De UITagenda draait online al langer en inmiddels zijn er 8 uitgaven in gedrukte vorm verschenen, de 9e delen we uit de 31e. Wij zijn benieuwd naar jullie ideeën over de financiering van deze gedrukte versie in de toekomst. Vanaf januari moeten we als sector deze agenda zelf grotendeels gaan financieren. Wat zijn jullie voorstellen om inkomsten te genereren?

-En we willen vooruitkijken naar de planning van 2024: wat gaat er op evenementengebied gebeuren? Kennen jullie de ‘ onderwateragenda’s’ genoeg? Hoe komen we tot een betere afstemming?

-Een terugblik op de UITmarkt en het programma ‘cultuur op de kazemat’ tijdens festival Spoel. Wat wordt onze insteek volgend jaar?

De zeepkist is er voor eenieder die een oproep of mededeling heeft En natuurlijk tijd om elkaar te ontmoeten en te netwerken.

Deze uitnodiging wordt uit meerdere organisaties verspreid, zo kan het zijn dat je de uitnodiging meerdere keren ontvangt. 

Wil je je komst aanmelden via info@cultuurculemborg.nl? Dank!

 

Graag tot 31 oktober,
Anne van der Weg (HAAKS),
Joanneke van de Woestijne (Theater De Fransche School),
Claire Vaessen (Museum Elisabeth Weeshuis)
Jos van der Horst (Kunst Educatie Culemborg)
Mark van Dooren (de Gelderlandfabriek).

 

Locatie:
HAAKS
, Parallelweg West 35, inloop vanaf 19:30 uur.

Gegevens

Datum:
di 31 oktober 2023
Tijd:
20:00 - 22:00
Evenement Categorieën:
,

Locatie

HAAKS
Parallelweg West 35a
Culemborg,
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie