Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Boban Benjamin | Boompje Beestje ⭐️ LAATSTE PLAATSEN ⭐️

do 15 februari @ 20:15 - 22:30

Een muzikale cabaretshow over woningnood.

Mijn naam is Boban. Boban Benjamin Braspenning. Ik ben geboren met een artiestennaam – ik móest does wel artiest worden. Daar heb ik mij lang tegen verzet. Ik ben naar de Universiteit geweest, heb drie diploma’s gehaald en mij verdiept in economie en ethiek. Ik volgde zelfs stages bij Follow the Money. Álles om maar geen cabaretier te hoeven worden.

Maar helaas. Toen ik virale studentenliedjes over studieschuld begon te schrijven, ging het van kwaad tot erger. Ik maakte een kinderboek over banken en mocht dit – tot overmaat van ramp – voordragen in een vol Carré. Daarmee was het einde zoek.

In 2021 won ik de jury- en publieksprijs van het Groninger Studenten Cabaret Festival, waarmee het laatste sprankje hoop voorgoed vervloog. Opeens zat ik bij de Slimste Mens, stond ik op Paaspop en zwierf ik als uit de kast gekomen kunstenaar door het land met ‘boompje, beestje’. Een cabaretprogramma over woningnood.

Ik speel boompje beestje overal waar je geen huis kunt vinden. Precies! Door hééél het land! Dus kom kijken en ga huilend (van het lachen) weer naar huis (als je dat hebt).

Deze voorstelling is onderdeel van de voorstellingen met STIP reeks. Alle STIP voorstellingen zijn vanaf eind juni te boeken. We vinden het belangrijk dat theater voor iedereen toegankelijk is en werken daarom met het Pay What You Can principe. Hiermee kies je zelf welke ticketprijs het beste bij jouw financiële situatie op dat moment past. Even krap bij kas? Kies dan voor een lager tarief. Meer ruimte deze maand? Kies dan een hoger tarief. Op deze manier helpen we elkaar en maken we samen theaterbezoek voor meer mensen mogelijk.

Gegevens

Datum:
do 15 februari
Tijd:
20:15 - 22:30
Evenement Categorieën:
,
Evenement Tags:
, , , , , , , , , , , ,

Organisator

Theater De Fransche School
Telefoon
0345 - 521546
E-mail
kassa@theaterdefranscheschool.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Theater De Fransche School
Havendijk 1
Culemborg,
Telefoon
0345 521 546
Bekijk de site van Locatie