Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Boekenbrunch met Jeroen Windmeijer en Jacob Slavenburg

zo 18 december 2022 @ 11:00 - 12:00

Weer een heerlijke boekenbrunch, deze keer met Jeroen Windmeijer en Jacob Slavenburg, schrijvers van het boek “de Magdalenacodex”. Spanning en geschiedenis ineen. In het Venetiaanse Marciana, een van de oudste bibliotheken van de wereld, stuit bibliothecaris Marco Visconti op een eeuwenoud manuscript. Het lijkt geschreven door Simon, een broer van Jezus, en het gaat over Maria Magdalena, de vrouw die al tweeduizend jaar tot de verbeelding spreekt.

Als snel vormt het manuscript het middelpunt van een strijd op leven en dood. Waar de een de waarheid zo snel mogelijk naar buiten wil brengen, wil de ander Maria Magdalena voor altijd het zwijgen opleggen. Drie vrouwen – Sofia, Susanna en Veronica – worden ongewild hoeders van het gevoelige geheim dat het manuscript herbergt. Maar dan blijkt: wie het manuscript in handen heeft, is zijn leven niet zeker ….

Jeroen en Jacob vertellen vol passie over hun zoektocht naar gegevens, over het spannende verhaal vol verrassende plotwendingen en signeren graag uw exemplaren.

De afgelopen boekenbrunches die wij hebben gehouden waren telkens succesvol, in een klein gezelschap dicht bij de auteurs. Alle gelegenheid voor interactie.

Kaarten te koop bij onze kassa voor 10 euro

 

Gegevens

Datum:
zo 18 december 2022
Tijd:
11:00 - 12:00
Evenement Categorieën:
,

Locatie

Boekhandel Tomey
Markt 8
Culemborg,
+ Google Maps