Laden Evenementen

« Alle Evenementen

ChrisCross Kerstconcert

vr 22 december @ 20:00

Na een aantal jaren van afwezigheid vanwege de Coronapandemie, keert dit geliefde Kerstfeest terug naar de lokale gemeenschap. Een unieke samenkomst van regionale talenten, waaronder bekende namen zoals Merijn Dijkstra, Martina Blok, Simone van Lieshout, Jeroen de Vaal en Ineke Geleijns, belooft een onvergetelijke avond vol muzikale cross-overs.

Deze betoverende avond, speciaal om de donkere dagen voor Kerst te verlichten, brengt een fantastische line-up van artiesten en muzikanten samen die een breed scala aan muziekstijlen zullen verkennen. Van traditionele Kerstliederen tot hedendaagse hits, elk nummer belooft een emotionele reis te zijn, variërend van humoristisch tot ontroerend.

Een hoogtepunt van het evenement is de toevoeging van de a capella zanggroep Zaffre als de lokale held van dit jaar. Hun unieke repertoire en eigenzinnige uitvoering zijn een toegevoegde waarde, en ze zullen ongetwijfeld de harten van het publiek veroveren met hun betoverende presentatie.

ChrisCross biedt een gedenkwaardige ervaring, waarbij het publiek wordt uitgenodigd om samen te komen en te genieten van een feestelijke avond vol prachtige muziek, vreugde en warmte.

Voor meer informatie en kaartverkoop: www.degelderlandfabriek.nl, of bezoek de website www.chriscrossculemborg.nl.

Kaarten:  Entree: €22,50 – Voorverkoop €17,50 – Tot 18 jaar: €10,00 – Vriendenkaarten: € 25,00 – VIP-kaarten: € 50,00

Gegevens

Datum:
vr 22 december
Tijd:
20:00
Evenement Categorie:

Locatie

de Gelderlandfabriek
Stationsweg 7
Culemborg,
+ Google Maps
Telefoon
0345-227 227
Bekijk de site van Locatie