Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Daniëlle Schel | OK

za 1 april 2023 @ 20:15 - 22:30

Altijd en overal bereikbaar en toch zijn we de eenzaamste samenleving in de geschiedenis van de mensheid. Gelukkig is er genoeg afleiding. Waar hadden we het over? O ja, OK.

Een voorstelling over verbinding. Hartje. Profiel wordt bijgewerkt. In 2017 won Daniëlle de publieksprijs op het Amsterdams Kleinkunst Festival en werd daarmee ‘een dame om in de gaten te houden.’
In 2019 ging haar eerste avondvullende voorstelling PATROON in première en nu is ze terug in het theater met haar nieuwe voorstelling getiteld OK. Voor OK kreeg Daniëlle in 2020 op voordracht van de VSCD jury van de cabaretprijzen het Stijgend Applaus Stipendium toegekend, een aanmoedigingsprijs voor jonge cabaretiers. “In OK zoekt Daniëlle de tragiek van de mens ditmaal in het spanningsveld tussen enerzijds onze behoefte aan contact en anderzijds de voortschrijdende technologie, die vaak gericht is op het bevredigen van individuele verlangens. Het resultaat is “A new way of being alone together”, zoals ze de Amerikaanse hoogleraar Sherry Turkle citeert. Een actueel thema, dat door de gebeurtenissen van de afgelopen maanden zelfs alleen maar relevanter is geworden” aldus Juryrapport SAS Pers over Patroon:
Volkskrant: “Zo’n vol, volledig verzorgd programma (…) ze blijft onvoorspelbaar tot de laatste seconde”
Theaterkrant: “Daniëlle Schel levert met Patroon een veelbelovend debuut af waarin ze haar veelzijdige talent laat zien”

Gegevens

Datum:
za 1 april 2023
Tijd:
20:15 - 22:30
Evenement Categorieën:
,
Evenement Tags:
, , , , , , , , , , , ,

Organisator

Theater De Fransche School
Telefoon
0345 - 521546
E-mail
kassa@theaterdefranscheschool.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Theater De Fransche School
Havendijk 1
Culemborg,
Telefoon
0345 521 546
Bekijk de site van Locatie