Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Inez Ishizaki – expositie

zo 21 juli @ 09:00 - zo 15 september @ 23:00

“In mijn werk zie ik tekeningen als ruimtelijke schetsen, filmfragmenten en potentiële decorstukken. Het beeld ontstaat stap voor stap uit gestileerde elementen die op elkaar geplakt worden. Deze grafische aanpak wordt gebruikt in zowel mijn tekeningen als de ruimtelijke installaties ervan. Japanse ukiyo-e prenten en animaties zijn invloedrijke observatiebronnen voor een gevoel van dieptewerking dat veel aan de verbeelding overlaat.

De omarming van platheid in levendige lijnen, gebrek aan schaduw, half in beeld geplaatste elementen en een rijk vlakkenspel aan patronen maken het spannende middelen voor een theatrale vertelling.

Verwondering staat centraal, en de scènes die ik teken zijn geladen door een aanhoudende spanning. Zowel voor de kijker als voor mijzelf is het een dwaaltocht door een wereld met een verhaal dat zich blijft ontvouwen in verstilde fragmenten. Bekende texturen worden in wonderlijke situaties geplaatst en bespelen zo de zintuigen.”

Jonge, pas afgestudeerde kunstenaars krijgen met een expositie bij de Gelderlandfabriek de kans om op toegankelijke wijze een breed publiek te bereiken.

opening: zondag 21 juli om 20:00 uur

Gegevens

Begin:
zo 21 juli @ 09:00
Einde:
zo 15 september @ 23:00
Evenement Categorie:
Site:
https://www.degelderlandfabriek.nl/agenda/archief/inez-ishizaki/

Organisator

de Gelderlandfabriek

Locatie

de Gelderlandfabriek
Stationsweg 7
Culemborg,
+ Google Maps
Telefoon
0345-227 227
Bekijk de site van Locatie