Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Fay Lovski Zingt Bedenkelijke Liedjes

di 12 december @ 14:30 - 17:00

Fay Lovsky zingt bedenkelijke liedjes.

We horen steeds vaker over cartoonisten of cabaretiers die echt niet meer mogen.
Dan is dus nu het wachten op het moment dat muziek wordt verboden. Op verschillende plekken in de wereld is het al zover – Korea, Brunei, Mali. Maar in het westen?

Er zijn radiostations waar Frank Zappa niet mag, want dat zou pervers zijn, of Ray Charles en Betty Carter, want die zingen over date-rape.

Om dan maar vast op de zaak vooruit te lopen houdt Fay Lovsky een aantal liedjes tegen het licht, oud, en nieuw, en ook van eigen hand. En ja, afhankelijk van hoe je ernaar kijkt zijn ze helemaal fout. Want met elk liedje is wel wat mis.

Fay komt met gitaar en theremin en een robot waar ze zichzelf in vorige incarnaties in geprogrammeerd heeft zodat ze af en toe een extra stemmetje kan laten meeklinken, of de handen vrijheeft om een zaag te hanteren.
En een zaag, zoals u weet, is bedenkelijk: een wapen.
Voeg daarbij beeld van dingen die ooit konden maar nu niet meer, of die nu kunnen maar toen echt niet.
Iedereen met een ongemakkelijk gevoel naar huis!

Deze voorstelling is onderdeel van de voorstellingen met STIP reeks. Alle STIP voorstellingen zijn vanaf eind juni te boeken. We vinden het belangrijk dat theater voor iedereen toegankelijk is en werken daarom met het Pay What You Can principe. Hiermee kies je zelf welke ticketprijs het beste bij jouw financiële situatie op dat moment past. Even krap bij kas? Kies dan voor een lager tarief. Meer ruimte deze maand? Kies dan een hoger tarief. Op deze manier helpen we elkaar en maken we samen theaterbezoek voor meer mensen mogelijk.

Gegevens

Datum:
di 12 december
Tijd:
14:30 - 17:00
Evenement Categorieën:
,
Evenement Tags:
, , , , , , , , , , , ,

Organisator

Theater De Fransche School
Telefoon
0345 - 521546
E-mail
kassa@theaterdefranscheschool.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Theater De Fransche School
Havendijk 1
Culemborg,
Telefoon
0345 521 546
Bekijk de site van Locatie