Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Fay Lovski Zingt Bedenkelijke Liedjes | STIP Voorstelling

di 6 februari @ 14:30 - 17:00

Theater en kunst komen samen in de zandtekening van Gerrie Hondius en de bedenkelijke liedjes van Fay Lovski.

Zangeres Fay Lovsky is met Kerstmis altijd weer eventjes beroemd als “Christmas was a friend of mine” op de radio komt. Ze schrijft nog steeds liedjes en muziek voor film en theater. Vandaag zingt ze in jouw theater bedenkelijke liedjes.

We horen steeds vaker over cartoonisten of cabaretiers die echt niet meer mogen. Dan is dus nu het wachten op het moment dat muziek wordt verboden. Op verschillende plekken in de wereld is het al zover – Korea, Brunei, Mali. Maar in het westen? Fay Lovsky houdt een aantal liedjes tegen het licht, oud, en nieuw, en ook van eigen hand. En ja, afhankelijk van hoe je ernaar kijkt zijn ze helemaal fout. Want met elk liedje is wel wat mis.

Gerrie Hondius is kunstenaar, zandtekenares en theatermaker. Zij tekent strips en is mede-oprichter van Theater de Liefde in Haarlem, waar zij ook huisbespeler is.

Theater en kunst komen samen in de zandtekening, op de achterwand geprojecteerd, met droogjes commentaar op de bedenkelijke liedjes van Fay.
Terwijl een liedje van Fay zich ontvouwt ontstaan Gerrie’s zandtekeningen gaandeweg en geven er een vrolijke, prachtig getekende draai aan.

*Deze voorstelling is onderdeel van het Theater Overdag Programma in de voorstellingen met STIP reeks. We vinden het belangrijk dat theater voor iedereen toegankelijk is en werken daarom met het Pay What You Can principe. Hiermee kies je zelf welke ticketprijs het beste bij jouw financiële situatie op dat moment past. Even krap bij kas? Kies dan voor een lager tarief. Meer ruimte deze maand? Kies dan een hor tarief. Op deze manier helpen we elkaar en maken we samen theaterbezoek voor meer mensen mogelijk.

Deze voorstelling is verplaatst van 12 december jl. naar 6 februari 2024.

Gegevens

Datum:
di 6 februari
Tijd:
14:30 - 17:00
Evenement Categorieën:
,
Evenement Tags:
, , , , , , , , , , , ,

Organisator

Theater De Fransche School
Telefoon
0345 - 521546
E-mail
kassa@theaterdefranscheschool.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Theater De Fransche School
Havendijk 1
Culemborg,
Telefoon
0345 521 546
Bekijk de site van Locatie