Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

FILM The Color Purple | 12+

zo 25 februari @ 20:15

Het meeslepende verhaal van drie vrouwen, van wie de levens onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn Een krachtige nieuwe versie van de geliefde klassieker.

In 1982 bracht Alice Walker haar iconische boek The Color Purple uit. Wat volgde was een award winnende film onder leiding van Steven Spielberg, een succesvol Broadway toneelstuk en talloze liefhebbers van het verhaal. Nu, met Blitz Bazawule aan het roer en Oprah Winfrey als producent, staat dit tijdloze verhaal opnieuw in de schijnwerpers.

The Color Purple vertelt het meeslepende verhaal van drie vrouwen, van wie de levens onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn door hoop, vriendschap en sisterhood. Oprah Winfrey, die in de oorspronkelijke film een van de hoofdrollen vertolkte, geeft met haar productiebedrijf een vrolijke en muzikale draai aan de herinterpretatie van 2023. Deze aanpak legt nog meer de nadruk op de liefde en ondersteuning die de personages elkaar bieden. Winfrey beschreef het project eerder als een ‘opwekking van hoop, vreugde en vergiffenis’, een visie die werd bevestigd door regisseur Blitz Bazawule.

Duur 140 min.
De prijs is inclusief drankje.

Gegevens

Datum:
zo 25 februari
Tijd:
20:15
Evenement Categorieën:
,
Evenement Tags:
, , , , , , , , , , , ,

Organisator

Theater De Fransche School
Telefoon
0345 - 521546
E-mail
kassa@theaterdefranscheschool.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Theater De Fransche School
Havendijk 1
Culemborg,
Telefoon
0345 521 546
Bekijk de site van Locatie