Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Films februari in De Fransche School

vr 23 februari @ 00:01

FILMS FEBRUARI

We hebben weer een mooi programma met de nieuwste sterrenfilms en in de lentevakantie doordeweeks extra films voor de hele familie!
Enneh…
❤️ Wordt hartsvriend en krijg €2,50 korting op je filmkaartje!

Kijk voor het meest actuele filmprogramma op onze website >
www.theaterdefranscheschool.nl/film

DO 1 FEB 20:15 NEEM ME MEE | AL ⭐️ EXTRA GEBOEKT ⭐️
Een gevarieerd groepje senioren trekt naar een vakantieoord, treft daar niet alles aan zoals verwacht, maar leeft niettemin helemaal op.
NRC ⭐️ ⭐️ ⭐️ De Volkskrant ⭐️ ⭐️ ⭐️ Trouw ⭐️ ⭐️ ⭐️

ZA 3 & VR 9 FEB 20:15 LE POT-AU-FEU | AL
Een film voor fijnproevers, een hommage aan de Franse gastronomie! Met Juliette Binoche en Benoît Magimel.
Het verhaal van de film is geïnspireerd op het in 1924 gepubliceerde boek ‘La vie et la passion de Dodin-Bouffant’ van de Zwitserse schrijver Marcel Rouff.
De Volkskrant ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ NRC ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ TROUW ⭐️ ⭐️ ⭐️

ZA 10 & VR 16 FEB 20:15 ONE LIFE | 12+
Anthony Hopkins speelt de hoofdrol in het waargebeurde verhaal van Sir Nicholas Winton, door wiens inspanningen aan de vooravond van de Tweede Wereldoorlog meer dan zeshonderd voornamelijk Joodse kinderen uit de handen van de Nazi’s werden gered.
De Volkskrant ⭐️ ⭐️ ⭐️ NRC ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ TROUW ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️

ZO 11 FEB 10:00 & DI 20 FEB 11:00 PEPPA’S BIOSCOOPFEESTJE | AL
Kom op allemaal, het is tijd voor Peppa’s Bioscoop Feestje!
Dit jaar viert Peppa Pig dat ze 20 jaar bestaat en ter ere van deze enorme mijlpaal geeft ze het meest epische feest ooit – en al haar vrienden zijn uitgenodigd ! (Jij, dus!) Het hele gezin kan 10 afleveringen van Peppa Pig zien die nog nooit eerder vertoond zijn!

DI 13 FEB 14:30 THE OLD OAK | 12+ TOP ⭐️ EXTRA GEBOEKT ⭐️
Sinds de mijnen gesloten werden is er armoede en leegstand in Noord-Engeland. En al die lege huizen maken de regio ideaal om Syrische vluchtelingen te dumpen. Zo ook in County Durham, waar de jonge fotografe Yara terechtkomt. Daar krijgt ze te maken met veel anti-vluchtelingensentiment van de bewoners, maar sluit ze ook vriendschap met kroegbaas TJ. Samen besluiten ze in TJ’s kroeg The Old Oak gratis eten te serveren. Want TJ’s moeder wist al: ‘When you eat together, you stick together.’
De Volkskrant ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ NRC ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ TROUW ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️

Za 17 & DO 22 FEB 20:15 FERRARI | 12+
Ex-coureur Enzo Ferrari zet alles op alles om met zijn autoteam de Mille Miglia-race van 1957 door Italië te winnen. De langverwachte film van regisseur Michael Mann (Heat, Collateral), met Penelope Cruz en Adam Driver.
NRC ⭐️⭐️⭐️

ZO 18 10:00 & WO 21 FEB 14:30 JUF BRAAKSEL EN DE MAGISCHE RING | AL
Lotte en haar beste vriendje Thijs zitten op een hele fijne school. Dat verandert als er een nieuwe directrice wordt aangesteld, zij verzint allerlei regels: geen telefoons, verjaardagen mogen niet meer worden gevierd en trakteren is ten strengste verboden. Dus geeft de klas haar een bijnaam: juf Braaksel. Ze bedenken een plan om van haar af te komen…

ZO 18 FEB 20:15 THE HOLDOVERS
Dramatische komedie ‘The Holdovers’ – over een zure docent en een bokkige puber die met Kerst tot elkaar zijn veroordeeld – oogt als een ‘objet trouvé’ uit de jaren 70 en is simpelweg geweldig.
NRC ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ TROUW ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ VOLKSKRANT ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

DI 13 LADIESNGHT & WO 21 FEB 20:15 PRISCILLA | 12+
PRISCILLA, de nieuwe film van Sofia Coppola (The Virgin Suicides, Lost In Translation), toont de onzichtbare kant van een van de grootste Amerikaanse mythes uit de popgeschiedenis: de lange relatie en het turbulente huwelijk van Elvis en Priscilla.
NRC ⭐️⭐️⭐️⭐️ TROUW ⭐️⭐️⭐️⭐️ VOLKSKRANT ⭐️⭐️⭐️

DO 22 11:00 & ZO 25 FEB 10:00 BEESTENBOEL AAN BOORD | AL
Vini en Tom, twee vrolijke muizen, vangen per ongeluk een gesprek op waarin Noach de taak krijgt om slechts één koppel van elke diersoort in zijn ark te verwelkomen.

VR 23 FEB 14:30 GEWOON SUPER | AL
Het leven van de 11-jarige game liefhebber Hedwig staat op zijn kop wanneer ze veel eerder dan verwacht haar vader moet gaan vervangen als de superheld van de stad.

VR 23 & ZO 25 FEB 20:15 THE COLOR PURPLE
het meeslepende verhaal van drie vrouwen, van wie de levens onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn, in The Color Purple.
Deze krachtige nieuwe versie van de geliefde klassieker wordt geregisseerd door Blitz Bazawule, de veelzijdige artiest die hoge ogen scoorde met zijn eerste speelfilm The Burial of Kojo.
NRC ⭐️⭐️⭐️

ZO 25 FEB 14:30 ONZE NATUUR – HET WILDE BELGIË
i.s.m. Natuur- en Vogelwacht Culemborg – NVWC
Deze film is een ambitieuze natuurdocumentaire over de natuur in onze achtertuin. Prachtige verhalen over bekende en onbekende dieren en planten die verwondering opwekken en de liefde en het respect voor onze natuur vergroten, verteld door Matteo Simoni. Dit is het verhaal van de overwinnaars en verliezers.

Tot gauw in jouw theater!
> www.theaterdefranscheschool.nl/film

#lekkerdichtbij #gezellig
#ferrari #lepotaufeu #theoldoak #ladiesnight #onelife #perfectdays #priscilla #theholdovers #thecolorpurple #onzenatuur
#theater #toneel #film #bioscoop #culemborg #betuwe #rivierenland #gelderland #utrecht

Gegevens

Datum:
vr 23 februari
Tijd:
00:01
Evenement Categorieën:
, ,
Evenement Tags:
, , , , , , , , , , , ,

Organisator

Theater De Fransche School
Telefoon
0345 - 521546
E-mail
kassa@theaterdefranscheschool.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Theater De Fransche School
Havendijk 1
Culemborg,
Telefoon
0345 521 546
Bekijk de site van Locatie