Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Fransche Zomer -De Kleine Zeemeermin 3-7jr. | Theater Terra

zo 21 augustus @ 14:00 - 15:30

Update vrijdag 19 aug: EXTRA PLAATSEN!

Fransche Zomer aan het Spoel: wegens succes herhaald! Deze zondag een heuse mini-musical door Theater Terra in ons mooie amfitheater.

Beleef de betoverende wereld onder water van De Kleine Zeemeermin in deze nieuwe mini-musical!De leukste liedjes uit de diepe oceaan worden gezongen door de Kleine Zeemeermin met haar schitterende stem en ze vertelt over haar avonturen onder en boven de zee. Naar het bekende sprookje van Hans Christiaan Andersen, voor iedereen vanaf 3 jaar.

Over Theater Terra
Theater Terra maakt al meer dan 40 jaar familievoorstellingen en musicals die te zien zijn over de hele wereld, waaronder Nederland, Vlaanderen, Verenigde Staten, Canada, Verenigd Koninkrijk, Japan, China en Australië.
Bekende voorstellingen van Theater Terra in grote zalen zijn Kikker, Raad eens hoeveel ik van je hou en Peter Pan. Daarnaast is Kikker zingt en leest voor nu op kleinere locaties te zien! Theater Terra is winnaar van onder andere de Zilveren Krekel, meerdere Musical Awards en onderdeel van de NRC Cultuur Top 100 in 2016.

Fransche Zomer aan het Spoel is een samenwerking tussen Werk aan het Spoel, De Fransche School en Caatje aan de Lek, ondersteund door Cultuurfonds Culemborg (waarvoor onze dank). Natuurlijk hopen we op een langdurige samenwerking van mooi zomertheater aan het Spoel, dus we zijn zo mogelijk extra blij met elk verkocht ticket als blijk dat jullie ons enthousiasme delen. Mooie zomer gewenst!

Tickets voor de locatie Werk aan het Spoel worden niet retour genomen of geruild. Met het vertrouwen op jullie begrip.

#kids

Gegevens

Datum:
zo 21 augustus
Tijd:
14:00 - 15:30
Evenement Categorieën:
,
Evenement Tags:
, , , , , , , , , , , ,

Organisator

Theater De Fransche School
Telefoon:
0345 - 521546
E-mail:
kassa@theaterdefranscheschool.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Werk aan het Spoel
Goilberdingerdijk 40
Culemborg,
Bekijk de site van Locatie