Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Gerard Alderliefste | Mijn avonturen met | Ramses Shaffy | TOP met STIP

di 19 september 2023 @ 14:30 - 17:00

Een muzikale voorstelling rond het gelijknamige boek ‘Mijn avonturen met Ramses Shaffy’.

Gerard Alderliefste begeleidde Shaffy tijdens de onverwachte en door weinigen voor mogelijk gehouden toegift van diens carrière. De revival van het lied ‘Laat me -Vivre’, door Shaffy en Alderliefste opnieuw opgenomen in 2005, leidde tot een reeks optredens door heel Nederland. Gerard beschrijft de avonturen die zij onderweg beleefden en daarmee het ontstaan van een bijzondere vriendschap.
In het boek ‘Mijn Avonturen met Ramses Shaffy’ lezen we als het ware mee in het dagboek van Gerard, uitgewerkt ter gelegenheid van Shaffy’s tiende sterfdag op 1 december 2019.

Ondersteund door geprojecteerde foto’s en video’s vertelt Gerard over zijn avonturen met Ramses. Hij maakt natuurlijk ook muziek. Er is (samen-)zang, begeleid op piano en/of gitaar, Maria Eldering speelt viool en er is (indien mogelijk) rode wijn en kroepoek, waar Ramses zo gek op was.

Reacties:
– Wanda de Kanter (toonde videoclip Laat me/Vivre in ‘Zomergasten’): Dit wil iedereen zien..!
– Lucia C, Theater Dakota Den Haag: Wat een prachtig muzikaal verhaal over jouw avonturen met Ramses Shaffy! Ik was diep onder de indruk en emotioneel geraakt!
– Eveliene D, Ramses Shaffy Huis: Het was een prachtige emotionele voorstelling! Een lach en een traan. Fantastisch! Dank je wel Gerard!
– Joep R, Roode Bioscoop Amsterdam: Mooie avond, genoten van je anekdotes en van bekende en onbekende Shaffy-songs. Een gewone maandagavond werd een bijzondere. Deze dag komt nooit meer terug!

Deze voorstelling is onderdeel van het Theater Overdag Programma in de voorstellingen met STIP reeks. Alle STIP voorstellingen zijn vanaf eind juni te boeken. We vinden het belangrijk dat theater voor iedereen toegankelijk is en werken daarom met het Pay What You Can principe. Hiermee kies je zelf welke ticketprijs het beste bij jouw financiële situatie op dat moment past. Even krap bij kas? Kies dan voor een lager tarief. Meer ruimte deze maand? Kies dan een hoger tarief. Op deze manier helpen we elkaar en maken we samen theaterbezoek voor meer mensen mogelijk.

Gegevens

Datum:
di 19 september 2023
Tijd:
14:30 - 17:00
Evenement Categorieën:
,
Evenement Tags:
, , , , , , , , , , , ,

Organisator

Theater De Fransche School
Telefoon
0345 - 521546
E-mail
kassa@theaterdefranscheschool.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Theater De Fransche School
Havendijk 1
Culemborg,
Telefoon
0345 521 546
Bekijk de site van Locatie