Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Kerst Kleedje Aan

vr 18 november 2022 @ 14:00 - 19:00

|Terugkerend Evenement (Bekijk alle)

Eén evenement op za 10 december 2022 om 11:00

It’s all about repairing, sharing & caring. Duurzaam en betaalbaar stralen met de kerst? Onze vintage pop-up boutique heeft het allemaal: jurkjes, blouses, pantalons, schoenen, sieraden, accessoires en een coupeuse op locatie zodat alles als gegoten zit.

 Lokaal ondernemers, kringlopen en particulieren doneren gloednieuwe en mooie vintage kleding die vervolgens in een feestelijke setting in de Bibliotheek Culemborg te koop wordt aangeboden.

Op 9 december openen we de deuren voor onze VIP’s. Dit zijn Culemborgers die een VIP-pas hebben aangevraagd of ontvangen waarmee zij drie fashion items kunnen uitkiezen.

Op 10 december is de pop-up boutique open voor iedereen. De opbrengst van deze dag gaat naar Het Vergeten Kind. Alle overgebleven items doneren we aan Bartje Kringloop en de nieuwe Pop-up store Culemborg.

Kerst heeft nog nooit zo (h)eerlijk gevoeld!

De Grote-kleding-inleverdag!
Heb je als ondernemer of particulier mooie spulletjes, kleding, hoeden, tassen, sieraden en andere cadeaus en accessoires die je wel wilt doneren voor deze (h)eerlijke pop-up boutique? Op 18 november tussen 14.00 – 19.00 uur kun je deze inleveren bij de bibliotheek of Voormalige Synagoge te Culemborg. 

 

De VIP-pas

Ben of ken jij iemand met een krappe portemonnee die wel een steuntje in de rug kan gebruiken? Vraag dan meteen de VIP-pas aan waarmee je op 9 december drie mooie fashion items mag komen uitzoeken. Dit doe je door een mailtje te sturen met de naam, emailadres, motivatie en het gewenste aantal kaarten van de VIP(s) naar kerstkleedjeaanculemborg@gmail.com.

Openingstijden:
Exclusieve VIP dag
Vrijdag 9 december tussen 14.00 – 19.00 uur is KerstKleedjeAan exclusief geopend voor VIP’s met een VIP-pas.

Opendag
Zaterdag 10 december tussen 11.00 – 17.00uur is de pop-up boutique voor iedereen geopend. Samen stralend de feestdagen tegemoet!
Jij doet toch ook mee? www.kerstkleedjeaan.nl

Gegevens

Datum:
vr 18 november 2022
Tijd:
14:00 - 19:00
Evenement Categorie:

Locatie

Bibliotheek
Herenstraat 29
Culemborg,
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie