Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Krulmuziek: Dreumesconcert Familie | 1,5-2,5 jr

zo 7 januari @ 09:30

Geniet met je dreumes (1,5 tot 2,5 jaar) van vrolijke klassieke klanken! Samen zingen we liedjes over de zee, bootje varen en de dieren van de zee.

De dreumesen dansen en spelen met het muzikale speelgoed wat ze in hun handen krijgen op het grote kleed mee op beroemde muziek van grote componisten als Vivaldi, Strauss en Dvorák, dichtbij de muzikanten.

Aan het eind van het concert mogen ze zelf echte kleine viooltjes uitproberen. Een concert voor verwonderde oortjes, dansende voetjes en wiebelende kontjes!

Per voorstelling kunnen maximaal 32 baby’s met elk één ouder of begeleider het concert bijwonen op het grote kleed. Overig publiek is van harte welkom op de tribune.

Home


https://www.facebook.com/krulmuziekconcerten/
https://www.instagram.com/krulmuziek/
Teaser https://vimeo.com/243932171

Quotes
“Hartverwarmend en liefdevol muziekaanbod voor hele kleintjes.”
Elle Jansen, Theater City of Wesopa

“Krulmuziek is echt one-of-a-kind! De muzikaliteit en kwaliteit van het strijkerstrio is zo hoog dat het bijna zonde is dat ze enkel voor kleintjes spelen. Alhoewel, baby’s, dreumesen en peuters verdienen ook echt goed uitgevoerde klassieke muziek en door de interactie met Felice zijn deze kleintje van begin tot het eind geboeid en betrokken.

Het is prachtig om te zien hoe de kleintjes de ruimte krijgen om te reageren en hoe Krul hier op in gaat. Er is altijd oog voor het jonge publiek, iedereen wordt gezien, terwijl ze luisteren naar al het moois dat Krul en klassiek ons te brengen heeft.”

Karin Bannink

Gegevens

Datum:
zo 7 januari
Tijd:
09:30
Evenement Categorieën:
,
Evenement Tags:
, , , , , , , , , , , ,

Organisator

Theater De Fransche School
Telefoon
0345 - 521546
E-mail
kassa@theaterdefranscheschool.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Theater De Fransche School
Havendijk 1
Culemborg,
Telefoon
0345 521 546
Bekijk de site van Locatie