Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

MeeMakers Festival

za 2 juli 2022 @ 13:30 - 18:00

Zin in een kunstzinnig, cultureel avontuur? Kom op zaterdag 2 juli naar het MeeMakers Festival in de Gelderlandfabriek! Een festival voor iedereen die nieuwsgierig is naar kunst en zin heeft in een portie inspiratie.

In juni 2022 lanceerde vijf makers een gloednieuwe geefkring, genaamd MeeMakers. Een bijzonder experiment, rechtstreeks voortgekomen uit de makers praktijk. Kunstliefhebbers geven kunstenaars complete creatieve vrijheid door middel van giften, en de kunstenaars bieden hun donateurs tegenprestaties en een exclusief kijkje in de keuken. Een nieuwe manier van geven aan cultuur, waarbij niet het eindresultaat maar het creatieve proces centraal staat.

Op 2 juli presenteren de makers zich op creatieve wijze aan het publiek. MeeMakers Festival wordt géén expositie, maar een echt kijkje in het creatieve maakproces. Zo verkent het publiek de ruimte met ontdekkingsreiziger Jorick, geeft maker Anook een inspirerende TED talk vol tips over kunst kijken, neemt maker Anna je mee op (schilder)reis en sluit muzikant Sascha af met een concert.

MeeMakers Festival duurt van 13:30 tot 18:00 en is gratis toegankelijk in de Gelderlandfabriek. Op het festival is er de mogelijkheid om voor €15 per maand MeeMaker te worden en daarmee kunst & cultuur te ondersteunen. Dit festival wordt mede georganiseerd vanuit programma Leve het Geven, een initiatief van crowdfundingplatform voordekunst om de geefcultuur aan individuele kunstenaars te stimuleren. Kijk voor meer informatie op www.mee-makers.nl.

Gegevens

Datum:
za 2 juli 2022
Tijd:
13:30 - 18:00
Evenement Categorie:

Locatie

de Gelderlandfabriek
Stationsweg 7
Culemborg,
Telefoon
0345-227 227
Bekijk de site van Locatie