Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Shakedown Tim met Boy Vielvoye – Blues @ the Factory

do 24 november 2022 @ 20:00 - 23:00

“Shakedown Tim” brengt down home blues en uptown boogie zoals die klonk in de jaren ’40 en ‘50, maar zijn songs zijn hedendaags.

Zanger-gitarist en “Shakedown Tim” (ielegems) is geen onbekende in de blueswereld: oprichter van Fried Bourbon en staat ook vaak op het podium met Gene Taylor, James Harman, Willie Buck, Roland Van Campenhout, Steven De Bruyn, Jo’ Buddy, Little Victor…

“Shakedown Tim” is niet enkel een uitzonderlijke gitarist/zanger maar ook een entertainer die zijn publiek goed weet te bespelen. Zijn muzikanten zijn stuk voor stuk ervaren klasbakken met een grote passie voor old skool blues en jazz.Hij bracht 2 albums uit op Het befaamde label “Rhythm Bomb Records” Dit bracht hem al van Boom over Helsinki tot in L.A.
Voor zijn laatste album “Shakedown’s Thow’down” tekende de legendarische bluesman James Harman (USA) in als producer.
Het geluid van een een vintage fat body gitaar, een piano, een strakke rhythm sectie én een bezielde zanger geeft een mix van low down blues, happy blues, wilde Memphis boogie, swing jazz, juke joint stomp met hier en daar een gospel.

Deze band mikt op je heupen én op je ziel!

Tweede gast deze avond is Boy Vielvoye. De zanger en mondharmonica man van Gumbo Kings.

Vanaf oktober vind je Blues@ the Factory in onze agenda. Samen met For the Road zetten we elke 4e donderdag van de maand een maandelijks blues programma neer. Dit kunnen sessies zijn waarin lokaal talent gepresenteerd wordt maar ook optredens van bijzondere hoofdgasten.

Entree:  Pay What You Can

Hoe werkt Pay What You Can? Bij elke blues avond betaal je aan de bar met een QR code. Er is een suggestie-prijs. Vergemakkelijkt een lager tarief je bezoek? Dan ben je vrij dat te kiezen. Kan je je een hogere ticketprijs veroorloven? Dan zorg jij ervoor dat anderen minder kunnen betalen.

Gegevens

Datum:
do 24 november 2022
Tijd:
20:00 - 23:00
Evenement Categorie:
Site:
https://www.degelderlandfabriek.nl/agenda/archief/blues-the-factory/

Locatie

de Gelderlandfabriek
Stationsweg 7
Culemborg,
+ Google Maps
Telefoon:
0345-227 227
Bekijk de site van Locatie