Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Toneeluitvoering CAJ: Tante Bella’s beautysalon

za 20 januari 2024 @ 20:00

Heb je zin in een gezellige avond uit? Na het grote succes van vorig jaar, is het eindelijk zover: op zaterdag 20 januari 2024 zal de jaarlijkse feestavond van de Culemborgse Agrarische Jongeren (CAJ) plaatsvinden. Deze avond belooft opnieuw een gezellige familiefeestavond te worden.

Het programma begint met een toneelvoorstelling van de toneelvereniging van de CAJ. Dit jaar zullen ze het blijspel ‘Tante Bella’s beautysalon’, geschreven door Henk Roede, opvoeren. Dit komische stuk vertelt het verhaal over de broers Berend en Albert Duursma. Na het overlijden van Tante Bella erven Berend en Albert haar beautysalon. De heren zijn hier in eerste instantie blij mee. Ze denken de salon prima te kunnen runnen terwijl ze hem opknappen voor de verkoop. Maar is dat wel zo makkelijk als het lijkt? En zijn ze eigenlijk wel de enige erfgenamen? Laat je verrassen door deze klucht, vol met grappen en verwarrende situaties.

Na de toneelvoorstelling volgt een verloting met aantrekkelijke prijzen, variërend van speelgoed tot vleesschalen. De avond wordt afgesloten met muziek.

Het evenement begint om 20.00 uur in ’t Zoetzand in Beusichem, waar de deuren om 19.00 uur opengaan. Iedereen, ongeacht de leeftijd of lidmaatschap, is van harte welkom. De toegangsprijs bedraagt 10 euro, inclusief een kopje koffie of thee bij de ingang van de zaal. Als je vragen hebt, aarzel dan niet om te bellen naar 06-838 23 616.

Voor meer informatie kun je een kijkje nemen op onze Facebookpagina ‘CAJ’.

 

Gegevens

Datum:
za 20 januari 2024
Tijd:
20:00
Evenement Categorieën:
,

Locatie

’t Zoetzand
Zoetzandselaan 1
Beusichem,
+ Google Maps