Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Wim Daniels | Filosofietsen | TOP met STIP ⭐️ LAATSTE PLAATSEN! ⭐️

di 14 november 2023 @ 14:30

Wim Daniëls zou niet zonder fietsen kunnen. Hij houdt van fietsen, van schrijven over fietsen en van fietsen verzamelen. In zijn humoristische voorstelling ‘Filosofietsen’ deelt hij die liefde.

De fiets. Wie zou er zonder kunnen? Wim Daniëls sowieso niet. Hij houdt van fietsen, hij schreef over fietsen, hij verzamelde fietsen en nu gaat hij er in de theaters ook over vertellen, over de geschiedenis van de fiets, met als rode draad het verhaal van Albert Sutherland Royaards, die eind negentiende eeuw veelvuldig de kranten haalde als ‘de doofstomme wielrijder’, die dertig jaar na de uitvinding van de fiets twee enorme reizen ondernamen op de fiets, naar Rusland en naar Jeruzalem. Het is een leerzame, maar ook amusante theatervoorstelling, waarin Wim ook nog zijn lexicografiets voor de zaal uit de doeken doet: de taal van de fiets. Kortom, een middag filosofietsen.

Deze voorstelling is onderdeel van het Theater Overdag Programma in de voorstellingen met STIP reeks. Alle STIP voorstellingen zijn vanaf eind juni te boeken. We vinden het belangrijk dat theater voor iedereen toegankelijk is en werken daarom met het Pay What You Can principe. Hiermee kies je zelf welke ticketprijs het beste bij jouw financiële situatie op dat moment past. Even krap bij kas? Kies dan voor een lager tarief. Meer ruimte deze maand? Kies dan een hor tarief. Op deze manier helpen we elkaar en maken we samen theaterbezoek voor meer mensen mogelijk.
De ticketprijs is inclusief een drankje

Gegevens

Datum:
di 14 november 2023
Tijd:
14:30
Evenement Categorieën:
,
Evenement Tags:
, , , , , , , , , , , ,

Organisator

Theater De Fransche School
Telefoon
0345 - 521546
E-mail
kassa@theaterdefranscheschool.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Theater De Fransche School
Havendijk 1
Culemborg,
Telefoon
0345 521 546
Bekijk de site van Locatie